Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Uz Salu tilta nobrauktuves avarējis kravas auto ar gaļu; satiksme atjaunota

Naktī no trešdienas uz ceturtdienu uz Salu tilta nobrauktuves uz Krasta ielu Ķengaraga virzienā avarējis kravas auto, kas vedis gaļas izstrādājumus. Visu rītu notika uzkopšanas darbi un satiksme ir atjaunota, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Negadījums noticis ap plkst.2.40. Avarējusi kravas automašīna no Igaunijas, kas vedusi gaļu. Pēc negadījuma uz ceļa braucamās daļas izbirusi gaļa un gaļas izstrādājumi. Notikuma vietā strādāja policija, notika arī uzkopšanas darbi.

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola iepriekš sacīja, ka līdz satiksmes atjaunošanai transportlīdzekļu vadītāji aicināti slēgto posmu apbraukt šķērsojot Akmens tiltu vai Dienvidu tiltu.

Transportlīdzekļu vadītāji, kuri  šķērso Salu tiltu, lai nokļūtu Ķengaraga virzienā aicināti slēgto posmu apbraukt izmantojot divus iespējamos apbraucamos ceļus. Iespējams izmantot Salu tilta nobrauktuvi, kas ved pilsētas centra virzienā, turpināt ceļu pa Krasta ielu līdz Puškina ielai, tālāk ceļu turpinot pa Maskavas ielu, nogriezties pa kreisi uz Turgeņeva ielu un atgriezties uz Krasta ielu, lai turpinātu kustību Ķengaraga virzienā. Otra iespēja - šķērsot Salu tiltu, turpināt kustību pa Lāčplēša ielu, tad nogriezties pa labi uz  Firsa Sadovņikova ielu, līdz Katoļu ielai, tālāk ceļu turpināt Maskavas ielu līdz Toma ielai un nogriezties uz Kojusalas ielu, lai turpinātu kustību Ķengaraga virzienā.

(papildināta 1. rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas