Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Valsts policijā izbeidz lietu par Bauskas iecirknī atrasto mirušo vīrieti

Valsts policijas (VP) Iekšējās drošības birojā (IDB) ir izbeigts kriminālprocess par kāda vīrieša nāvi Bauskas policijas iecirknī. Jāatgādina, ka pagājušā gada 20.septembrī Bauskas iecirknī nomira kāds vīrietis, kurš pirms tam, visticamāk, alkohola reibumā gulējis uz ielas.

VP preses pārstāve Sintija Virse pastāstīja, ka pagājušā gada 1.decembrī kriminālprocess par nāves faktu tika izbeigts. Tiesu medicīnas ekspertīzes atzinumā kā nāves iemesls minēta akūta alkohola intoksikācija. Vīrieša asinīs konstatētas 4,66 promiles alkohola.

Pagājušā gada 20.septembra vakarā Bauskas iecirknī tika saņemta telefoniska informācija no iedzīvotāja, ka Bauskā, Pionieru ielā, atrodas guļošs vīrietis, kurš ir alkohola reibumā. Policijas darbinieki nekavējoši izbrauca uz notikuma vietu un nogādāja 1975.gadā dzimušo vīrieti policijas iecirknī, lai noformētu administratīvā pārkāpuma protokolu.

Kad vīrietis bija nogādāts iecirknī, policisti pamanīja, ka aizturētajam ir veselības problēmas, un izsauca Neatliekamo medicīnisko palīdzību. Vīrieša veselības stāvoklis turpināja pasliktināties, atbraukušie mediķi darīja visu iespējamo, bet diemžēl vīrieša dzīvību neizdevās glābt.

Policijā tika nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze nāves cēloņa noteikšanai, kā arī atbilstoši likuma prasībām Bauskas iecirknī tika sākta dienesta pārbaude un kriminālprocess, kas tika nosūtīts izmeklēšanai IDB.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas