Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Valsts policija sākusi izmeklēšanu par Pokrova kapos izmestajiem būvgružiem

Valsts policija sākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kurš regulāri Pokrova kapos izmet būvgružus, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāvis Edgars Butāns.

Pokrova kapu teritorijas īpašnieks, kas ir Rīgas Vissvētās dievmātes patvēruma pareizticīgo baznīca, būvvaldei iesniegtajā paskaidrojumā norāda, ka nav informēts par to, kurš kapsētas teritorijā regulāri veic būvgružu izkraušanu.

Pārrunu rezultātā būvvalde un kapsētas pārvaldes pārstāvji vienojušies, ka situācijas atrisināšanā iesaistīs Valsts policiju, kura tagad par notikušo sākusi izmeklēšanu.

Kā ziņots, šī gada 29.septembrī būvvaldē saņemta informācija par atkārtotu smilts un lietota bruģakmens izkraušanu kapsētas teritorijā un pēc apsekošanas informācija apstiprinājusies.

"Šobrīd tur nenotiek nekāda veida būvdarbi, tādēļ gružiem tur nebūtu jābūt, un nav skaidrs, no kurienes tie uzradušies," skaidroja Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāve Ilze Žūka.

Līdz ar to, būvvalde lūgusi kapsētas īpašniekiem iesniegt uzņēmumā paskaidrojumu, kurš un kādam nolūkam šīs darbības veicis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas