Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Varakļānu novadā ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Ugunsdzēsēji  aizvadītajā diennaktī dzēsa 17 ugunsgrēkus, no tiem septiņas reizes dūmvadā dega sodrēji, kas liecina vien par to, ka ēkās nav bijuši iztīrīti dūmvadi, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere.

Šonakt plkst. 22.59 tika saņemta informācija, ka Varakļānu novada Murmastienes pagastā deg dzīvojamā māja. Kad ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā, ēku jau pilnībā bija pārņēmušas liesmas. Māja dega 48 m2 platībā. Divi cilvēki bija savlaicīgi paguvuši izkļūt no degošās mājas, taču viens bija palicis un gājis bojā. Bojā gājušā personību un ugunsgrēka iemeslus skaidro Valsts policija. Ugunsdzēsēji pieļauj iespēju, ka visdrīzāk šī traģiskā ugunsgrēka iemesls bija bez uzraudzības atstāta iekurtā plīts.

Savukārt plkst. 17.28 Madonas daļas un Cesvaines posteņa ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Liezeres pagastu, kur bija aizdegusies pirts. Dega sauna 8 m2 platībā, visā pirtī bija liels sadūmojums. Dzēšot ugunsgrēku, viens ugunsdzēsējs glābējs guva traumu, mediķi viņu nogādāja slimnīcā, kur tika konstatēts kājas lūzums.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD izbraucis uz 37 notikumiem. Kopumā dzēsti 17 ugunsgrēki, veikti 19 glābšanas darbi, bet viens bija maldinošs izsaukums. Ugunsgrēkos bojā gāja viens cilvēks. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas