Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

VIDEO: Policisti Kārsavas novadā pa šauriem zemes ceļiem dzenas pakaļ likumpārkāpējam

Pirmdien likumsargi pēc pakaļdzīšanās pa šauriem zemes ceļiem Kārsavā aizturējuši jaunieti, kurš spēkratu vadījis bez autovadītāja apliecības, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Pirmdienas pēcpusdienā Rēzeknes ceļu policisti Kārsavas novada Mežvidu pagastā pamanīja aizdomīgu Mazda spēkratu. Tā vadītājs, ieraugot likumsargus, strauji palielināja braukšanas ātrumu ātrumu.

Automašīnas vadītājs nereaģēja uz vairākkārtēju likumsargu aicinājumu apstāties, krustojumā nogriezās un uzsāka bēgšanu. Policisti sāka sekot pārkāpējam un pēc apmēram 10 minūšu garas pakaļdzīšanās vadītājs savu transportlīdzekli tomēr apstādināja.

Veicot dokumentu pārbaudi, tika konstatēts, ka 1997.gadā dzimušais vīrietis vadījis automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, ka arī viņa transportlīdzeklim nebija obligātās apdrošināšanas polises un derīgas tehniskās apskates.

Par bēgšanu no likumsargiem jaunietim var piemērot administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, kā arī uzlikt naudas sodu no 1200 līdz 1400 eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem. Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja vadītājam nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 280 līdz 430 eiro.

 

Top komentāri

sicher
s
puikiņš brūti izvizināja... herovo
braucējs
b
Nu video gan neredz, ka notika bēģšana, džeks ātrāk par 90 nemaz nebrauca par pa šoseju, poliči gan virs 120 uzdzina.... Interesanti pēc kādiem kritērijiem tiek noteikts aizdomīgs auto. Gan jau kasēdēja krūmos ar radaru un pēc auto Nr. datu bāzē ieraudzīja, ka nav skate un OCTA, tad arī plēsa pakaļ -varoņi mūsu. Tas ka nav tiesību, skates un OCTA gan nav labi.
Vasja
V
Tagad es to bõbu kniebšu. Puiškāns lai kādu laiku atpūšas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas