Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

VIDEO: Zagļa neveiksmīgo "teātri" izjauc dzīvokļa saimnieka pamošanās

Kāds zaglis šonedēļ Imantā centies apmuļķot Rīgas pašvaldības policistus, apgalvojot, ka mitinās dzīvoklī, kurā patiesībā atradies pretlikumīgi. Drīz pēc tam rosība dzīvoklī pamodināja dzīvokļa īsto saimnieku.

Izsaukumu 13.jūnija naktī policisti saņēma no dzīvojamās mājas iemītniekiem - viņi ziņojuši par aizdomīgu rosību un kāpņu telpā izslēgtu gaismu.

Kārtības sargi ieradās norādītajā ēkā un pie kāda dzīvokļa sastapa aizdomīgu vīrieti. Viņam kājās nebija apavi. Vīrietis skaidroja, ka viņš dzīvoklī dzīvojot, taču policistiem radās aizdomas, ka vīrietis melo.

Svešinieks apgalvoja, ka dzīvokli īrējot un dzīvojot šeit viens, bet nevarēja nosaukt īpašnieku. Pārbaudot vīrieša personas datus, noskaidrots, ka viņš šajā dzīvoklī nav deklarēts. Brīdi vēlāk policisti uz grīdas pamanīja maku un jautāja, kam tas pieder. Vīrietis uzreiz atteica, ka tas esot viņa otrs maks, taču nevarēja paskaidrot, kādēļ viņam nepieciešami divi maki.

Kad saruna bija ilgusi jau vairākas minūtes un bija apstaigātas gandrīz visas dzīvokļa telpas, no trokšņa pamodās īstais dzīvokļa saimnieks, pieliekot punktu visiem nelūgtā viesa neveiklajiem skaidrojumiem.

Ātri vien saimnieks apliecināja, ka nepazīst dzīvoklī esošo vīrieti, bet brīdi vēlāk viņš konstatēja, ka no maka ir pazudusi nauda, tādēļ uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki.

40 gadus vecais "viesis" nodots Valsts policijas rīcībā. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas