Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vidzemē aizdomās par 145 500 latu vērtas tehnikas zādzību aizturētas vairākas personas

Policija jau informēja, ka 27.martā Alūksnes novadā Veclaicenes pagastā no karjera nozagts 2007. gada izlaiduma frontālais iekrāvējs Katerpillar 966H 98 500 latu vērtībā. Izmeklēšanas laikā aizdomās par zādzības izdarīšanu aizturētas vairākas personas - Gulbenes novada iedzīvotāji. Nozagtais traktors izņemts, izmeklēšana uzsāktajā kriminālprocesā turpinās, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Dace Jukāma.

Policija par šo gadījumu uzsāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 175. panta 4. daļas "Par zādzību, ja tā izdarīta lielā apmērā". Par šo noziedzīgo nodarījumu paredzēts sods - brīvības atņemšana no trīs līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu.

Savukārt piektdien, 14. septembrī, policija saņēma informāciju, ka nakts laikā Gulbenē Ābeļu ielā nozagts teleskopiskais pacēlājs Dino 260XT, radot īpašniekiem zaudējumus 47 000 latu apmērā. Uzsākts kriminālprocess, izmeklēšanas laikā aizdomās par zādzības izdarīšanu aizturētas vairākas personas, Gulbenes novada iedzīvotāji. Nozagtais pacēlājs izņemts, izmeklēšana uzsāktajā kriminālprocesā turpinās.

Kā informē Vidzemes reģiona Kriminālpolicijas biroja priekšnieks Raimonds Kronbergs, abas tehnikas vienības atrastas Gulbenes novadā, kur bija noslēptas terorijā, kas pieder vietējiem zemniekiem. Policija noskaidro, kāda bijusi lauksaimnieku saistība ar  zādzību gadījumiem un vai abas zādzības ir savstarpēji saistītas.

Policija pateicas iedzīvotājiem, kas nepalika vienaldzīgi un sniedza informāciju, kas palīdzēja izmeklēšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas