Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Viltus sociālās darbinieces sirmgalvei nozog 290 latus

Ceturtdien Kauguros pie kādas 86 gadus vecas kundzes ieradās divas sievietes, kuras teica, ka ir no sociālā dienesta, bet vēlāk simgalvei nozaga 290 latus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Sievietes apciemojuma sākumā sirmgalvei parādīja simt latu banknoti un teica, ka sociālais dienests atbalsta pensionārus, izsniedzot 50 latus un viņai esot jāizdod atlikums. Kundze sameklēja savus ietaupījumus un deva viņām 50 latus, taču tad sievietes paziņoja, ka viņas nav pārliecinātas par to, vai kundzes nauda nav viltota un aizgāja naudu samainīt un banku, soloties pēc pusstundas atgriezties.

Kad abas sievietes bija prom, sirmgalve konstatēja, ka ir pazuduši viņas ietaupījumi - 290 lati. Padzīvojusī kundze vērsās policijā, taču diemžēl viņa nebija iegaumējusi abu viltvāržu pazīmes, kundze atcerējās vien to, ka viņas runāja krievu valodā bez akcenta un viena bija aptuveni 170 cm gara, bet otra īsāka.

Policija aicina iedzīvotājus uzmanīties no krāpniecēm un ziņot par ikvienu, kam ir kāda informācija par minētajām sievietēm. Tāpat likumsargi aicina arī jaunākā gadu gājuma cilvēkus brīdināt savus vecvecākus.

Policija atgādina, ka šī nav pirmā reize, kad Kauguros viltus sociālās darbinieces apkrāpj iedzīvotājus. Likumsargi pieļauj, ka abi šie krāpšanu gadījumi varētu būt saistīti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas