Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Vīrietis mēģina nozagt sporta kluba hanteles un vingrošanas bumbas

Salaspilī garnadzis pagājusājā nedēļā centies no kāda sporta kluba iznest hanteles un vingrošanas bumbas, taču laiks apturēts, vēsta Valsts policija.

Vispirms vīrietis iztaujājis administrāciju par treniņu iespējām. Pēc tam viņš devās apskatīt otrā stāva telpas, kur atrodas nodarbību zāles. Administrācijas personālam šis vīrietis ar mugursomu likās aizdomīgs, tāpēc apsargam pieteikts viņu pieskatīt.

Pēc brīža administrācija pamanīja, ka vīrietis kāpj lejā no otrā stāva un viņa mugursoma izskatās piebāzta. Ņemot vērā, ka iepriekš viņa mugursoma izskatījusies tukša, sporta kluba darbiniekiem radās aizdomas, ka viņš ir apzadzis telpas. Tika noskaidrots, ka vīrietis ir nozadzis vairākas neliela izmēra hanteles, kā arī bērnu vingrošanas bumbas. Apsargi operatīvi zagli aizturēja līdz brīdim, kad notikuma vietā ieradās Salaspils iecirkņa policisti un nogādāja viņu iecirknī.

Likumsargi noskaidroja, ka zaglis dzimis 1988. gadā un jau iepriekš vairākas reizes sodīts par zādzībām. Aizturētais savu vainu atzīst. Turklāt vaļsirdīgi atzinis, ka iepriekš apzadzis veikalus, taču tagad nolēmis pārbaudīt, vai sporta klubu apzagt neesot vieglāk.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizdomās turētajam piemērota policijas kontrole.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas