Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vīrietis mēģina piekukuļot policistus, metot naudu policijas mašīnā

Policijā pagājušajā diennaktī sākti trīs kriminālprocesi par kukuļdošanu ceļu policistiem, tostarp kāds jaunietis centies piekukuļot likumsargus visnotaļ interesantā veidā - metot naudu ceļu policijas automašīnā.

Valsts policijas pārstāve Sintija Virse aģentūrai BNS pastāstīja, ka 1989.gadā dzimušais autovadītājs Aknīstes pagastā, lai izvairītos no soda par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, centies iemest kukulim paredzēto naudu policijas mašīnā. Likumsargi gan uz tādu triku nav uzķērušies un sākts kriminālprocess par kukuļdošanu.

Arī Rīgā kāds 1989.gadā dzimis jaunietis ar 20 latiem centies piekukuļot ceļu policistus, lai viņam netiktu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Savukārt Engures novada Smārdes pagastā 1979.gadā dzimis šoferis tika apturēts pēc neatļauta apdzīšanas manevra veikšanas. Lai izvairītos no soda, viņš policistam piedāvājis 10 latu kukuli. Policists noziegumā nav ielaidies un pret vīrieti sākts kriminālprocess par kukuļdošanu.

Top komentāri

Docents
D
Ker nejegas.es varu savervet jebkuru policistu panemt kukuli.tas aiznem no 30 sekundem lidz 2min.ir jaiievies obligata videokameru ieraksta funkcija katram IEM darbiniekam darba laika. Ka var stradat Brasas iecirkni Janis Laudinskis kriminalpolicijas prieksnieka vietnieks,kurs pats pardeva spirtu Centraltirgu ,tagad vins ir jumts spirtovikiem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas