Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Avārijās Kurzemē gājuši bojā divi cilvēki

Piektdien Latvijā reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl 16 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.15 Ventspils novada Virpē saskrējās kāda vīrieša vadītā automašīna Scania un traktors T40, kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā traktora vadītājs gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt rīta pusē ap plkst.9 Talsu novadā, uz Ventspils šosejas pie Ģibuļiem, saskrējās divu vīriešu vadītās automašīnas Audi un VW. No gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā 1959.gadā dzimušais Audi vadītājs, savukārt otrs vadītājs ar traumām tika nodots mediķu aprūpē.

Vakar 11 cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Zemgalē, bet divi - Kurzemē. No cietušajiem seši bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 12 autovadītājus: pa trim - Rīgā, Latgalē un Zemgalē, divus - Vidzemē, bet vienu - Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 158 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 47 autovadītāji, Vidzemē - 35, Zemgalē - 30, Latgalē - 29, bet Kurzemē - 17 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 452 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas