Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Brigmanis: Swedbank lietu saistīt ar ZZS - tas ir stulbums!

Fakts, ka lielākā ažiotāža saistībā ar Swedbank darbības iespējamo apdraudējumu visstraujāk izplatījusies tieši pašvaldībās, kur pie varas ir Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) politiķi, nav saistāms ar pašu ZZS. Tā portālam zz.lv apgalvo ZZS līderis Augusts Brigmanis, baumošanas saistīšanu ar viņa partiju dēvējot par stulbumu.
Panikas celšanā ap Swedbank jau sestdien piedalījies Caune, liekot no bankas «izskaitīt» vairāk par miljonu latu

"Tas ir politisks pasūtījums, meklējiet vainīgos citās partijās!" tā A.Brigmanis telefoniski atbildēja uz jautājumu, vai ZZS saistība ar nedēļas nogales notikumiem. "Izcelt vienu pašvaldību – Jelgavas novadu – tas ir stulbums!» viņš sacīja. Uz piebildi, ka lielākā panika sākusies tieši Jelgavā, Jelgavas novadā un Ventspilī, kur pie varas ir ZZS politiķi, arī A.Brigmanis atbildēja ar "tas ir stulbums!". 

Jau ziņots, ka sestdienas vakarā Jelgavas novada šefs Ziedonis Caune (ZZS) licis no Swedbank kontiem uz Valsts kasi pārskaitīt vairāk nekā miljonu latu. Tādu pašu rīkojumu izdevis arī viņa kolēģis Jelgavas Domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš (ZZS). 

Baumas par Swedbank sākās jau pagājušajā nedēļā un vislielākā ažiotāža bija novērota Ventspilī un Jelgavā, pirmdien intervijā LNT raidījumam 900 sekundes teica Swedbank vadītājs Latvijā Māris Mančinskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas