Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ceļa ruļļa vadītājs pamatīgā reibumā Jelgavā sadragā trīs auto

Cetutdienas vakarā Lielajā ielā, Jelgavā, noticis ceļu satiksmes negadījums, ko izraisīja turpat strādājošs ceļa rullis. Avārijā iesaistot trīs automašīnas, ziņo portāls zz.lv.  

Ceturtdienas pievakarē, kad ceļa remontu dēļ Rīgas un Lielajā ielā veidojās gari automašīnu sastrēgumi, satiksmi vēl būtiskāk kavēja kāda avārija.

Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins stāsta, ka negadījums noticis īsi pirms sešiem vakarā Lielajā ielā, kur ceļa ruļļa vadītājs, neievērojot distanci, ietriecās priekšā stāvošā automašīnā. Vadītājs tehniku nav apturējis, tā turpinājusi braukt, nodarot skādi vēl divām vieglajām automašīnām.

Vairāk nekā desmit tonnu smagās tehnikas trieciens bijis spēcīgs, un visas automašīnas nopietni sasistas. Cilvēki notikušajā nav cietuši. Vainīgajam ceļa ruļļa vadītājam tika konstatēts 2,27 promiļu stiprs alkohola reibums.

Ceļa remontu šajā posmā veic ceļu būves uzņēmums Igate. Apstiprinot, ka vakar ceļu satiksmes negadījumā iesaistītais ceļa veltņa vadītājs bija SIA Ceļu būvniecības sabiedrība Igate darbinieks, vienlaikus viņa rīcību uzņēmums sauc par nepieņemamu, tāpēc nolemts ar strādājošo pārtraukt darba attiecības, portālam zz.lv ziņo Igates pārstāve Dace Zviņģele.

"Mēs apņemamies turpmāk rūpīgāk kontrolēt un sekot līdzi uzņēmuma darbiniekiem, kā arī atvainojamies šajā negadījumā netieši cietušajiem - gan bojāto automašīnu īpašniekiem, kuru mašīnu bojājumi tiks kompensēti civiltiesiskās apdrošināšanas kārtībā, gan satiksmes dalībniekiem, kurus sastrēgumā aizkavēja šis negadījums," pēc portāla zz.lv aicinājuma komentēt notikušo vēsta uzņēmuma pārstāve.

Viņa arī ziņo, ka uzņēmuma vadība ir pieņēmusi lēmumu par darba attiecību pārtraukšanu ar iereibušo ceļa veltņa vadītāju atbilstoši normatīvajiem aktiem, bet sodu par viņa pārkāpumu izvērtēs Valsts policija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas