Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Jaunieši uzņem klipu ar viltotu policijas auto

Internetā ir izplatīts video materiāls, kurā redzama it kā Valsts policijas trafaretā automašīna un divi policisti. Auto izrādījies atdarināta trafarētā policijas automašīna, pret kuras vadītāju sākta administratīvā lietvedība, informē Valsts policija.

Ogres iecirkņa policisti 4. oktobrī bija saņēmuši informāciju par aizdomīgiem trokšņiem Ogrē. Apsekojot apkārtni, policisti pamanīja automašīnu Volvo, kas atgādina trafarēto policijas automobili.

Skaidrojot aizdomīgās automašīnas izcelsmi, policisti konstatēja, ka automašīnai, kas iebrauca kādā pagalmā Ogrē, ir uzliktas cita transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numura zīmes. Tāpat policisti konstatēja, ka automašīnai nav tehniskā apskate un apdrošināšana, tā nav reģistrēta Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) un ir aprīkota ar maldinošu krāsojumu un speciālām ierīcēm - bākugunīm. Policisti administratīvās lietvedības ietvaros evakuēja automašīnu. Savukārt automašīnas vadītājs par minētajiem pārkāpumiem tika saukts pie administratīvās atbildības.

Automašīna Volvo, kurai tika noņemtas maldinošās bākugunis un noplēstas arī pelēkās uzlīmes ar uzrakstiem, tika atdota īpašniekam.

Valsts policija arī norāda, ka klipā redzamās personas nav policijas darbinieki. Policijai zināms, kur iegūtas klipā izmantotās vestes un solīts - ja kāds darbinieks tās būs devis, tiks vērtēta viņa atbildība. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas