Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Jūrmalā tapusi jauna partija Uz priekšu, Latvija!

Šo piektdien ir tapusi jauna partija Uz priekšu, Latvija!, kas par saviem mērķiem uzskata Jūrmalas un Latvijas attīstību, sociāli neaizsargāto cilvēku aizsardzību, radīt priekšnoteikumus ārvalstu investīciju piesaistīšanai Jūrmalā, portālu Diena.lv informēja partijas dibinātāji.

Par partijas Uz priekšu, Latvija! valdes priekšsēdētāju ievēlēts Jūrmalas uzņēmējs, sporta mecenāts, FK Jūrmala prezidents Aleksandrs Bašarins, valdē arī ievēlēti jūrmalnieki Latvijas Universitātes pasniedzējs Oskars Galanders un Kristīgās Akadēmijas pasniedzējs Mikus Solovejs.

"Mēs redzam Jūrmalu kā tūrisma Meku Baltijas reģionā. Šeit ir iespēja apvienot gan aktīvo atpūtu, gan cilvēku rehabilitāciju. Mēs uzskatām, ka Jūrmalai ir iespēja kļūt par vienu no populārākajiem kūrortiem Eiropā, ja pareizi saimniekojot un neradot šķēršļus investīciju piesaistei Jūrmalā," sacīja partijas valdes priekšsēdētājs.

"Neskaitāmie korupcijas skandāli Jūrmalas pilsētas domē rada priekšstatu, ka Jūrmalā godīga investīciju piesaiste nav iespējama. Atbildīgie ierēdņi Jūrmalas pilsētas domē strādā gadu desmitiem un bremzē Jūrmalas attīstību. Uzskatām, lai izskaustu korupciju, ierēdņiem ir jārotē, ir nepieciešamas reformas, un mēs tās spēsim realizēt un mums ir gan pieredze, gan pārliecība, ka mums tas izdosies!" teica A.Bašarins.

Partija jau tuvākajā laikā sāks iedzīvotāju pieņemšanu, konsultējot juridiskajos jautājumos Tirdzniecības centrā Līgo, Kauguros, Raiņa ielā 112b.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas