Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Lai nogādātu pašdarbniekus Dziesmu svētkos, Skrīveros lūdz naudu autobusa remontam

Skrīveru novada dome piektdien izskatīja jautājumu par papildu naudas piešķiršanu pašvaldībai piederošā pirms vairāk kā 20 gadiem ražotā 42 vietu autobusa_ Mercedes Benz _remontam. To izmantos pašdarbnieku nogādāšanai Dziesmu un deju svētkos, vēlāk arī skolēnu pārvadāšanai, ziņo portāls staburags.lv.

Pēc autobusam veiktā metināšanas, bremžu un atgāzu izplūdes sistēmas remonta un vēlāk arī krāsošanas kopējās izmaksas ir 3232 lati bez PVN. Papildus jau iepriekš šiem darbiem piešķirtajam finansējumam vēl nepieciešami 887 lati. Tos varētu atvēlēt no budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

Pret to iebilda deputāts Jānis Brokāns, sakot, ka pēc autobusa parādīšanas speciālistiem remontam nepieciešamā summa bija nosaukta un par to lēma iepriekšējā sasaukuma deputāti. Jautājums — kāpēc toreiz veicamajiem remontdarbiem nebija izveidota detalizēta tāme? Viņam piekrita arī novada domes priekš­sēdētājs, pieprasot detalizētu pār­skatu, arī fotogrāfijas, e–pasta saraksti ar remontdarbu veicējiem. Neraugoties uz to, deputāti prasīto summu tomēr piešķīra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas