Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Naktī Ogrē izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Šonakt Ogrē kādā vienstāvu angāra tipa ražošanas ēkā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, portāls Diena.lv uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst. 0.57 ugunsdzēsēji steidzās uz Akmeņu ielu Ogrē, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, redzamas liesmas un dzirdama signalizācija. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka vienstāvu angāra tipa ražošanas ēkā dega koka klucīši 10 kvadrātmetru platībā un angāra jumts 150 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 6.00.

Palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, ugunsdzēsēji vakar Airu ielā, Rīgā, izvilka purvainā vietā iestigušu vīrieti, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem, bet kafejnīcā Dzirciema ielā, Rīgā, palīdzība tika sniegta bērnam, kuram kāja bija iespiesta starp krēsla kāju un atzveltni.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 37 izsaukumus, no kuriem 11 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas