Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Negaisa seku likvidācija Daugavpilī izmaksājusi aptuveni 7000 eiro

27.jūnijā notikušā negaisa seku likvidācija Daugavpilī izmaksājusi aptuveni 7000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pilsētas domē.

Vējā visvairāk cietis Stropu mikrorajons, un kopā nolauzti teju 100 koku.

Naudas izteiksmē vētras seku likvidācija izmaksāja aptuveni 7000 eiro. Koksne novietota pašvaldības noliktavās un pašlaik tiek novērtēta tālākai pārdošanai izsolē. Provizoriskie aprēķini liecina, ka tās vērtība nekompensēs pat trešdaļu no visām darbu izmaksām.

Māju un citu objektu atjaunošanai iedzīvotājiem būs jātērē daudz vairāk līdzekļu, taču, saskaņā ar domē esošo informāciju, daudziem negaisa upuriem bija apdrošināšanas polises. Arī pašvaldības pašlaik izskata vairākus iedzīvotāju pieteikumus par palīdzības sniegšanu pēc vētras, un materiālā atbalsta apjoms var sasniegt līdz 1500 eiro.

Jau vēstīts, ka koki, kas nolauzti Daugavpilī negaisa laikā jūnija beigās, tiks izsolīti, lai segtu vēja radīto postījumu likvidēšanu.

Lielākie postījumi nodarīti Turaidas, Krimuldas un Dzintaru ielās. Koki un lieli zari sagāzušies uz mājām, saimniecības ēkām, žogiem un citiem objektiem, dažviet bija bojātas elektrolīnijas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas