Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pastieku darbu kavē nikni suņi un bojātas pastkastītes

Latvijas pasta pastnieki joprojām konstatē divas būtiskas problēmas, kas kavē abonētās preses un citu sūtījumu piegādi klientiem, – bojātas un neatbilstoši noteikumiem izvietotas pastkastītes, kā arī saimnieku nepieskatītus suņus, ziņo portāls zz.lv.

Jelgavā pastniekiem vairākās adresēs jau ilgāku laiku nepieskatītu suņu dēļ ir problēmas ar sūtījumu ātru un kvalitatīvu piegādi, informē Latvijas pasta pārstāve Agija Tērauda. Šīs adreses ir – Zemeņu iela 2C, Romas iela 1 un 28; Rožu 16 Dārza iela 1 Mežciemā, Rūpniecības 96, Dārza 12, Veidenbauma iela 12. Tāpat sūtījumu piegāde apgrūtināta ir arī Viktorijas 30 un 44, Rožu ielā 17. Klaņojošo suņu problēma joprojām konstatēta Kārniņos.

Arī pastkastīšu nesakārtotība Jelgavā ir samērā augsta – pastkastīšu nav, tās ir salauztas un neatbilst izvietošanas un uzturēšanas noteikumiem. Būtiskākās bojātu pastkastīšu problēmas konstatētas Sieramuižas rajonā, arī Lietuvas šosejā 2 un 6 lielākā daļa pastkastīšu ir salauztas, savukārt Tirgoņu ielā 7 un 9 lielākajai daļai adresātu pastkastīšu nav vispār. Pastkastīšu izvietošanas un uzturēšanas noteikumi netiek ievēroti Kārniņos 2, 3, 4, 6 un 8. Apgaismojuma trūkums pastnieku darbu apgrūtina Māras ielā 3, te arī liela daļa pastkastīšu nav slēdzamas.

Pasta piegādātājs aicina iedzīvotājus sakārtot savas pastkastītes un pieskatīt mājas sargus, lai būtu iespējams nodrošināt ātrus un kvalitatīvus piegādes pakalpojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas