Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Policija pilnībā atjaunojusi traģiskās avārijas dēļ slēgto satiksmi uz Liepājas šosejas

Valsts policija (VP) pilnībā atjaunojusi satiksmi uz Liepājas šosejas, kur traģiskā avārijā ceturtdien dzīvību zaudēja divi cilvēki, aģentūru LETA informēja VP.

Informāciju par to, ka Durbes novadā Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja notikusi divu smago automašīnu sadursme, policija saņēma plkst.13.30. Viena no automašīnām aizdegās, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukti arī ugunsdzēsēji.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūra LETA noskaidroja, ka degšanas platība bija 20 kvadrātmetri. Tāpat glābēji no abām automašīnām atbrīvoja cilvēkus un nodeva mediķiem, ka arī sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Nelaimē gāja bojā abu automašīnu vadītāji.

 
 

Mazumtirgotāja Maxima Latvija Korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris aģentūrai LETA pastāstīja, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta SIA Akatrans piegādes automašīna, kas ir Maxima Latvija sadarbības partneris un nodrošina loģistikas pakalpojumus uzņēmumam.

"Maxima Latvija izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušo ģimenēm. Esam sazinājušies ar atbildīgajiem valsts dienestiem, lai pilnībā sadarbotos situācijas izmeklēšanā," pauda Beseris.

Viņš arī atzīmēja, ka uzņēmums ir pastāvīgā saziņā ar tā sadarbības partneriem, lai informētu arī par gatavību sniegt nepieciešamo psihologa un cita veida atbalstu bojāgājušo tuviniekiem.

Traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējis arī cementa ražotāja Schwenk Latvija (iepriekš Cemex) pārvadātāja SIA M3 cementvedēja vadītājs, aģentūru LETA informēja Schwenk Latvija pārstāve Antra Savleviča.

Uzņēmuma pārstāvji izsaka līdzjūtību bojāgājušo tuviniekiem. Savleviča arī apliecināja, ka notikušā apstākļu noskaidrošanai uzņēmums ir gatavs sadarboties ar visām iesaistītajām pusēm un sniegt nepieciešamo atbalstu.


(papildināta visa ziņa)

Top komentāri

xio
x
Teju katru dienu ziņas par avārijām ar līķiem. Svētdien Skultē vietējie alkāni sarīko gonkas uz 200 km/st, viens nepaņem līkumu, nositas, gandrīz vai ietriecoties mājas pagalmā. Kā grib tā brauc. Kaut kādi ātruma ierobežojumi attiecas tikai uz bailīgajiem (tikko bija Ansim Eglem video tviterī. Viņš brauc uz 90, kamēr visi pārējie mauc garām. Droši vien, ja netiek, sāk ārdīties). Vēl arī tur, kur zīmes par radariem.
Dauņeksterminators>Oskars
D
Ar katru dienu vairāk kategorisku idiotu komentāros... bet, kaut kā jādzīvo... .
oskars
o
ar katru gadu arvien vairak idiotu uz Latvijas celiem ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas