Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Policija: Ventspils uzņēmēja nošaušana, visticamāk, nav pasūtījuma slepkavība

Policija uzskata, ka uzņēmuma_ Noord Natie Ventspils Terminals _valdes locekļa Sergeja Gončarova nošaušana, visticamāk, nav pasūtījuma slepkavība.

Tā sacīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja priekšnieks Raimonds Ķervijs. Viņš gan izmeklēšanas interesēs detalizētāk šādu pieļāvumu nekomentēja. Policija arī pieļauj, ka slepkavība, iespējams, saistīta ar Gončarova darbošanās biznesā, taču netiek izslēgta arī personisko rēķinu kārtošana.

Jau vēstīts, ka Tārgales pagastā piektdienas rītā nošauts uzņēmuma "Noord Natie Ventspils Terminals" valdes loceklis 1961. gadā dzimušais Sergejs Gončarovs. Uzņēmējs ap plkst.6 nogalināts dārzkopības biedrības "Kurzeme" teritorijā, kur viņa ģimenei ir īpašums – vasaras māja. Vīrietis nošauts nevis mājā, bet ārpusē, kad gatavojies braukt uz darbu, norādīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieka pienākumu izpildītājs Ģirts Kokins.

Šāvējs pagaidām nav aizturēts, nav arī aizdomās turamo.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju uz uzņēmēju raidīti trīs šāvieni – galvā, rokā un ķermenī. Uzņēmējs no gūtajām traumām turpat miris. Šāvienus dzirdējusi upura sieva, viņa izskrējusi ārā, taču slepkavu nav redzējusi. Ierocis, no kura raidīti šāvieni, pagaidām nav atrasts.

Policija pieļauj, ka šāvējs gaidījis, kad Gončarovs dosies uz darbu. Par slepkavību sākts kriminālprocess.

Policija arī informēja, ka Gončarovam iepriekš nav izteikti draudi. Policisti nopratinājuši nogalinātā uzņēmēja ģimenes locekļus, un nevienam nav bijusi informācija, ka Gončarovam būtu draudēts.

Arī iepriekšējā vakarā uzņēmējs nav bijis satraukts, uzbudināts vai arī nervozs, kas varētu liecināt, ka viņš juties apdraudēts.

2010.gadā "Noord Natie Ventspils Terminals" apgrozījums pieauga par 19,3% un sasniedza 2,123 miljonus latu, kā arī kompānija pērn guva 42,6 tūkstošu latu peļņu pretstatā zaudējumiem 2009.gadā.

"Noord Natie Ventspils Terminals" dibināts 1998.gadā, un tā pamatkapitāls ir 7,9 miljoni latu. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir "Ventbunkers", kuram pieder 30,99% uzņēmuma kapitāldaļu. Uzņēmums nodarbojas ar kravu pārkraušanu, uzglabāšanu un noliktavu saimniecību, sauszemes un ūdens transporta palīgdarbībām, kā arī mazumtirdzniecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas