Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Traģisko ugunsgrēku Daugavpilī izraisījis bojāts televizors

Ugunsgrēku Daugavpilī ar dūmu detektoru neaprīkotā dzīvoklī, kurā gāja bojā divi cilvēki, visticamāk izraisījis bojāts televizors, pie šāda secinājuma izmeklēšanas gaitā nonākuši policijas darbinieki.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova, vecais televizors visticamāk bija ilgi strādājis, sabojājies un aizdedzies. Liesmas ātri vien izplatījušās pa visu dzīvokli. Dzīvokļa saimnieki aizdegšanos pamanījuši pārāk vēlu un nav paspējuši nedz apslāpēt liesmas, nedz izglābties.

Jau vēstīts, ka 8.februārī ap plkst.13.30 ugunsdzēsēji Daugavpilī steidzās uz Aveņu ielu, kur deviņstāvu dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties ugunsdzēsēji konstatēja, ka no ēkas septītā stāva loga nāk dūmi un dzīvoklī deg istaba un virtuve 35 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā gāja bojā 54 gadus vecs vīrietis, kurš atrasts degošajā dzīvoklī, un 40 gadus veca sieviete, kura bija izlēkusi pa logu.

Lai gan kaimiņi, kuri bija pamanījuši izveidojušos sadūmojumu kāpņu telpā, nekavējoties zvanīja 112 un pirmie ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā jau pēc divām minūtēm, tomēr bijis jau par vēlu - liesmas jau bija pārņēmušas visu dzīvokli.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas