Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Trešo reizi meklē Valgundes halles būvnieku; samazina pretendentu prasības

Jelgavas novada pašvaldība trešo reizi izsludinājusi iepirkumu ar mērķi atrast Valgundes sporta halles būvnieku. Pašvaldība jaunākajā iepirkumā samazinājusi prasības attiecībā uz pretendentu saimniecisko un finansiālo stāvokli, tehniskajām un profesionālajām spējām, vēsta portāls zz.lv.

Novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone skaidro, ka iepirkums par Valgundes sporta halles būvniecību tiek izsludināts trešo reizi, jo otrā iepirkuma pretendentu piedāvājums bija ievērojami lielāks par plānotajām izmaksām. Jāatgādina, ka arī pirmais iepirkums pārtraukts saistībā ar pasūtītāja finanšu līdzekļu nepietiekamību – iesniegtie finanšu piedāvājumi pārsniedz pašvaldības plānotos līdzekļus šim projektam.

"Būtiski labojumi iepirkuma nolikumā nav veikti, taču ar mērķi samazināt iespējamās izmaksas samazinātas arī prasības attiecībā uz pretendentu saimniecisko un finansiālo stāvokli, tehniskajām un profesionālajām spējām, kā arī veiktas izmaiņas tehniskajā projektā, kur mainīts dažu siltināšanas materiālu pielietojums," izmaiņu būtību skaidro D.Kaņepone.

Jāatgādina, ka projekts par halles būvniecību guvis atbalstu Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta projektu atklātajā konkursā Zema enerģijas patēriņa ēkas.

Projekta kopējās izmaksas ir vairāk nekā 980 tūkstoši latu, pašvaldības ieguldījums projektā tiek plānots vairāk nekā pusmiljona latu apmērā, pārējais – Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta sniegtais finansiālais atbalsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas