Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 31. augusts
Aigars, Vilma

Tukuma un Talsu novadā piektdien rallija laikā būs slēgti atsevišķi valsts autoceļu posmi

Tukuma un Talsu novadā piektdien, 19.jūlijā, Pasaules rallija čempionāta posma "Tet Rally Latvia" laikā būs slēgti atsevišķi valsts autoceļu posmi, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC aicina autovadītājus izmantot apbraucamos ceļus un rēķināties ar lielāku satiksmes intensitāti Talsu un Tukuma apkārtnē, kā arī plānot papildu laiku ceļā.

Tukuma novadā no plkst.6.40 līdz 18 būs slēgts autoceļa Brizule-Rideļi (V1489) posms pirms Rideļiem, kā arī atsevišķi posmi uz autoceļa Tukums-Ķesterciems-Mērsrags-Kolka (P131) un Milzkalne-Cērkste-Apšuciems (V1448).

Talsu novadā no plkst.8 līdz plkst.19.30 slēgs autoceļa Sārcene-Lauciene-Sabiles stacija (V1397) posmu no Ventspils šosejas (A10) līdz autoceļam Stende-Lauciene-Mērsrags (V1401), autoceļa Stende-Lauciene-Mērsrags posmu no Lībagi-Odre (V1380) līdz autoceļam Sārcene-Lauciene-Sabiles stacija, kā arī vienu posmu uz autoceļa Purmaļi-Oksle-Cēre.

Savukārt no plkst.14.30 līdz plkst.20 Talsu novadā slēgs Talsu apvedceļa (P129) posmu starp Friča Blumbaha ielu (V1405) un autoceļu Sloka-Talsi, autoceļu Sloka-Talsi slēgs 0,5 kilometru pirms Talsu apvedceļa, kā arī slēgs atsevišķu posmu uz autoceļa Lībagi-Odre.

LVC izveidota 2004.gada nogalē un pieder valstij. Uzņēmums pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē valsts autoceļu tīkla finansējumu un organizē iepirkumus valsts vajadzībām. LVC pārvalda vairāk nekā 20 000 kilometru valsts autoceļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas