Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ventspils pašvaldība daļu brīvo naudas līdzekļu ieguldīs attīstībā

Daļu no uzkrātajiem brīvajiem naudas līdzekļiem Ventspils pašvaldība šogad ieguldīs attīstībā, informēja Ventspils mērs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij).

A.Lemberga mājaslapā publicētā informācija liecina, ka Venstpils finanšu gadu ir pabeiguši ar pozitīvu bilanci. "Pašvaldības kontos kopumā ir gandrīz 12 miljoni latu brīvās naudas, tai skaitā tieši pašvaldības nauda bez valsts naudas un Eiropas Savienības naudas ir 9,7 miljoni latu," sacīja A.Lembergs.

Brīvo naudas līdzekļu atlikums pagājušā gada laikā ir pieaudzis par 1,3 miljoniem latu. "Plānojot 2012. gada budžetu, šo brīvo naudas līdzekļu atlikumu samazināsim apmēram līdz četriem miljoniem, brīvo naudu ieguldot attīstībā," atklāja Ventspils mērs.

Pašvaldība arī ziņo, ka autoceļu fonda samazinājums Ventspilij būs gandrīz divi miljoni latu. Savukārt 3,4 miljonus latu brīvās naudas pašvaldība atvēlēs investīcijām.

2012. gada Ventspils pašvaldības budžetā ieņēmumi plānoti 29,68 miljonu latu apmērā, bet plānotie izdevumi ir 37,90 miljoni latu. "Tērēsim stipri vairāk nekā mums būs kārtējā gada ieņēmumi, bet vienalga mums gada beigās būs četri miljoni latu brīvo naudas līdzekļu atlikums," piebilda A.Lembergs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas