Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

16.martam šogad gatavojamies visnopietnāk, atzīst ministrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
narkologs
n
Klausies, zilumu cieniitaaj, man ir piedaavaajums: es te marta viduu atsvaidzinaasu sausanas iemanjas (peintbolam), negribi naakt par dziivo meerkji? Masku iedosu saveejo, lai nepaliec bez acs kaa tas policijas vairogu spaardiitaajs, bet ieroca imitaaciju tev nevajadzees. No peintbola bumbinjaam paliek baigi forsie zilumi, izmeegjinaasi un prasiisi veel :D
narkologs
n
R(8) ir par teemu neko pateikt nespeejiigs bljaaveejs, kursh argumentee ar lamaasanos. Pie tam veel analfabeets. Sajaa teemaa vispaar neviens neko nav teicis par politiku.
zvirbulēns
z
Narkologs, domāju, ir siltumnīcas stādiņš, nu tād memmītis, vai arī vecs opītis, kurš pazaudējs dzīves garšu. Īsāki sakot, "Saules pilsēta" iemītnieks, ja viņam būtu dēls, viņš to labprāt pieķēdētu pie radiātora, lai tik bērniņs neiziet pasaulē un nedabūn kādu zilumiņu :)))
R(8)
R
(NARKOLOGS) ir galigs stulbenis vinu pastavosa vara DRAZ VISOS CAURUMOS , bet vins tik tiem klanas un slave to nothing special politiku...............................
narkologs
n
Kaarteejais neziniitis, kurs sacer nekur pasaulee neeksistejosas "demokraatijas paziimes"? Visatlautiibai nav nekaa kopeeja ar demokraatiju. Un visatlautiiba vienam ir iespeejama tikai uz paareejaas sabiedriibas reekjina, kas jau nav demokraatiski - protesteetaaju tiesiibas uz protestiem beidzas tur, kur saakas manas tiesiibas uz civilizeetu, mieriigu dziivi. Tiem potenciaalajiem varonjiem iesaku iegaadaaties labu taktisko speeljuku, piemeeram "Close Combat" seeriju, un raujiet valjaa liidz pulsa zudumam!
narkologs
n
ja par visu varu gribi zilumus, seedi maajaas un dauzi galvu pret sienu. Sprizot peec tavu komentu kvalitaates, tu jau to dari un esi iedziivojies nopietnaa galvas traumaa :P
R(8)
R
Te jau vairs nau DEMOKRATIJA , bet gan KOMUNISMS ar likumu aizliedzot protesta akcijas , lai tauta nevaretu pieprasit tas kas vinai pieder un mes vel saucamies demokratiska valsts kur demokratija vispar nekad nau bijusi nu ari laikam ari nebus , tagad tikai trukst uzcelt pieminekli Rigas centra pa godu TP un vis bus kartiba un slavesim KOMUNISTISKI MAFIOZO TP..........................
buba
b
Kas viņam cits atliek. - jāsagāda vīna rezerves un uz Mārupi prom ! Birks, kā jau īsts tūdaliņš, "nosvīda" laicīgi un attaisnoti, -jāvāra " a la labie leģionāri" makaronus pirmsvēlēšanu laikam.
zvirbulēns
z
Ja negribas izkauties, negribas saņemt kādu zilumu - neej uz pasākumiem, kuros šāda iespēja pastāv. :))) Viss ir bezgala vienkārši, katrs dabūn to, ko viņš vēlās. Un vēlreiz varu Jums paskaidrot - izkaušanās, tas ir Dabas nolikts process.
Arnis
A
Bail iedomaaties, kas notiks Iekshlietaas, kad tur nebuus vairs Seglina. Nesaku, ka vinjsh ir ideaals, tomeer kaut kaadu paarlieciibu vinja vaardos juutu.
@
@
Ja tuklie ģenerāļi sevi ik pa laikam neapliecinās ar pompozām runām un nepamatotām bažām, tad viņu darbībai vispār nebūs redzami nekādi rezultāti. Tāpēc jau arī šie te ņemas un imitē darbību.
narkologs
n
Esi ar mieru, lai tev pirmajam uzliek lukturi uz acs un salauz roku, vai kaa parasti pats nejeedz ko civini?
Oskars>viks
O
Tu karogu NEAIZTIEC ! Ja Tev nepatīk brauc PROM.
riņķī apkārt
r
...bet arī informācija šogad ir daudz nopietnāka... +++++ Diez vai tā ir nopietnāka informācijā, kā tā, kuru ik pa laikam publisko Sudrabas kundze. Pēdējā par VNI, piemēram. Ja Segliņa rīcībā nav tukšas baumas, bet konkrēti fakti par to, kā tiks mēģināts destabilizēt kārtību Latvijā , vai Rīgā, jeb tikai Rīgas centrā, tad sabiedrība ir jāsagatavo šīm provokācijām nevis jāspēlē spēles, kuras ir aizgūtas no spiegu filmām. Ja tauta zinās savus varoņus tā pati tiks ar visu galā, nekaujoties :)))
viks
v
Cik man atmiņa atsauc šī ir kritušo leģionaru atceres diena ko parasti pavada ziedu nolikšana uz krituso kapa nevis jauniesu izkaušanās pasākumi .Vai nebūtu tomēr laiks padomāt par reālām lietām nevis izrādīties ar karogu vicināšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas