Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

2.pensiju līmenim novirzīs tikai 2% jau no šā gada janvāra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eimsis
E
Absurds Stulbums un fatāls debīlisms notiek valsts valdības koridoros. Bet kas tam palīdz tādam būt mēs paši tauta. Jo pasīvi sēžam un kurnam, būtu ko lietas labā darījuši - skrējuši aktīvi protestējuši par to kas zināmi ietekmētu visus nākotnē. lai tak tā mūsu izvēlētā krējuma elite sāk runāt ar mums, ja ne jāsāk viņiem visiem bīties no tā ka kādā klusā stūrī pa vienam nenomuši. Kā arī tas ka mēs nemākam runāt līz runām par krīzi mēs līdz tai arī nonācām un š te arī top faktiski rezultāti, ka nevis valdība atsakās no būvēm, un citām nesaimnieciskām mantām kuras pērk uz nebēdu, bet uz iedzīvotājiem pensijas, pabalsti, fatāls absurdisms un negodīga rīcība. Bet vai mēs kāds vispār zinam kādas ir patiesās valūtas fonda prasības, cik man saprotams tad nē, jo valdība nekad mums nesaka patiesību, arī par ES normām, tās tulkojut savā labā tikai. riebjas taisni.
Rēgs
R
Nu esam mēs muļķu zeme. Šobrīd izņemt naudu no bankām ar atpakaļejošo datumu var tikai idiots. Tas sabrucinās arī Skandināvu bankas. Un soc. nodokli ( un attiecīgi arī ienākuma nodokli) maksāt patiesi nav ko. Tas nu ir īstais krahs.
alias
a
Pensiju līmeni ir jāapsaimnieko Hipotēku un zemes bankai un jāiegulda Latvijas ekonomikā. Un visus 8%, ne 2. Šo naudu ir pēdējais laiks aizvākt no komercbankām, kas tik un tā to tikai nospēlē akciju tirgos. Ja kādam liekas, ka šāda pārdale ir sīkums, tad parēķiniet, no kā iztiksiet vecumdienās. Faktiski jūsu nākotnes pensija tiks noēsta trekno runču iepriekšējo dzīru izdevumu segšanai.
>> Zix
&
Ja domā, ka bankās, kas apsaimnieko otro pensijas līmeni, sēž mazāk pretīgi dienaszagļi, tās ir Tavas tiesības...
Zix
Z
Kur jāiet piketēt? Negrasos savu nākotnes nieka iztiku iegrūst šitiem pretīgajiem LM dienaszagļiem rīklē :(((((((((( Lūdzu organizējiet kāds pingvīnu vai kaut jenotu akciju, nu vienreiz piegriezies!
lauku vecis
l
To, protams, neviens nezina, kas ar pensiju sistēmu būs pēc gadiem divdesmit (un vai vispār būs Latvijas valsts). Ir liels jautājums, vai tā laika pensionāri no šāda lēmuma būs ieguvuši vai zaudējuši, skaidrs tikai tas, ka bankām aptrūksies viens garantētas peļņas avots.
janka
j
Un vēl aicina maksāt nodokļus.
Čipolīns
Č
Ar to, brāl, bija jāsāk. Tagad visādi lielo algu bruņinieki Dombrovskim ar pirkstu baksta, ka, āreče, šo posteni tu nenogriez, bet pie mūsu aldziņas gribi ķerties. Tagad varēs arī TOS apgraizīt dūšīgāk.
zvirbulēns
z
Korupcijas, lobisma ceļā banku darboņi panāca, ka no Valsts Kases tās lietas atdeva pa taisno bankām. Tagad jau ar sistēmbankas netiek lkvidētas, valsts to naudiņu vairs nedos tik daudz. Lai likvidētu privātās sistēmbankas, jānāk citai paaudzei, citai domāšanai, bet tas šai samaitātajā pasaulē, nav iespējams. Viss ir korumpēts, viss tiek nolobēts, finanšu ministrs mums ir Repše, kas baņķierim Belakoņam ir parādā miljonu, Belakoņ tās lietas tā neatstās, tūlīt sauks Repši uz paklāja :)))
rrr
r
Sen bij laiks tā darīt. Kāda jēga maksāt bankai , ja tā to naudu iegulda it kā fondos , kuri kā izrādās galu galā procentus neatnes un labums ir tikai fondu pārvaldītājiem dotajā brīdī. Ja nauda šī ieplūst tautsaimniecībā ,tad labumu jutīsim mēs visi ,ne tikai baņķieri- shēmotāji. Un ticiet man ,pēc gadiem šī lielā nauda būs ubaga graši...
harijs
h
Nekādu sociālo nodokli
Onjons --> w
O
es gan domāju, ka, runājot pavisam elementāri. jāgriež no tiem, kam mazak sap - azartspēļu nodokļi, dažādas akcīzes un cik vel miljoni neiegūtajos nodokļos.. plus vel eksporta un ražošanas ar lielako pievienoto vērtību veicināšanas aktivitātes.. vai neviens neiazdomājas, ka nestimuljot sabiedrības ieņēmumus, viena brīdī aptrūksies no kā nogriezt? ja tgad jūtama bezcerība, ja jau aiztiek tik svētas lietas ka pensijas..
Poga
P
Zvirbulēnam Tad kādu aprēķinu dēļ valsts atteicās no šo fondu apsaimniekošanas??? Kam tas bija izdevīgi?
ja
j
Kā Jūs domājiet.Vai ir vērts maksāt godīgi soc.nodokli, vai saņemt aplokšņu algas?
zvirbulēns
z
Tagad gan banku lobisti raudās, dzīva nauda nogriezta sistēmbankām :))) Vajadzēja spert vēl radikālākus soļus, pensiju līmeņu apsainiekošanu atgriezt Valsts kasei :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas