Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

23.augusts būs staļinisma un nacisma upuru atceres diena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alvīne no Ķoņuciema
A
Kāpēc upuru atceres (diena)? Es, mani bērni un mazbērni esam dzīvi abu režīmu upuri. Joprojām. Ko tad mums jāatceras? Kā mūs šo režīmu karos - kā karstajos , tā aukstajos - kropļoja? Fiziski un garīgi? Kā kropļo joprojām? Ar psihoteroru? Ar idiotiskiem likumiem un lēmumiem? Un kāpēc to bija jādara steidzamības kārtā? Lai Baltijas ceļa gājējiem pieBIEDROTU latvjplēšu ceļa gājējus?
AL
A
Saskaņas Centrs = aktīvi staļinisma piekritāji un atbalstītāji. Ušakovs un pārējo migrantu-okupantu varza pie Pārdaugavas fala aktīvi atbalsta staļina represijas, tad kāda tā ir atcers diena? Kamēr šie staļina ideju atbalstītāji ir Latvijā, tikmēr staļinisma un nacisma upuru atceres dienai nav jēgas.
nv
n
Bo: 23. augusts varētu aizstāt ar sevi 25. martu, 14. jūniju, 17. jūniju, 4. jūliju un decembri. Būtu loģiski sērot tikai 23. augustā, jo tas ietver sevī visu, un bez tam arī sniedzas pāri LV robēžām. ------------------------ loģiski. piekrītu. p.s. par kopēju sēru dienu daudzumu LV labāk neizteikšos, lai mani arī neierakstītu 'mutantu' pulciņā.
Tā nu tas ir...
T
Tātad ar Saskaņas centru saskaņas nav - 21.balsoja pret.
Bo
B
23. augusts varētu aizstāt ar sevi 25. martu, 14. jūniju, 17. jūniju, 4. jūliju un decembri. Būtu loģiski sērot tikai 23. augustā, jo tas ietver sevī visu, un bez tam arī sniedzas pāri LV robēžām.
Dr.xy
D
Nozelojamie komentatori,kas par mutantiem jus esat?!Tas ka beidzot ir panakts,ka bolseviku- komunistu noziegumi ir starptautiski atdziti,jums ari ir jakritize! Tadi ka jus ir vel sliktaki par atklatiem Latvijas Valsts ienaidniekiem.
Bo
B
Tie nav "pretējie lāģeri", tie ir viena lāģera paveidi (līdzīgi kā bāznīcas konfesijas).
onyx
o
shitais ir labais: staļinisma un nacisma upuru atceres dienu pievienosim jau esoshajam sarakstam: 25.marts - Komunistiskā genocīda upuru piemiņas diena 8.maijs - Nacisma sagrāves diena un Otrā pasaules kara upuru piemiņas diena 14.jūnijs - Komunistiskā genocīda upuru piemiņas diena 17.jūnijs - Latvijas Republikas okupācijas diena 4.jūlijs - Ebreju tautas genocīda upuru piemiņas diena Decembra 1.svētdiena - Pret latviešu tautu vērstā totalitārā komunistiskā režīma genocīda upuru piemiņas diena Vai es kaut ko aizmirsu?
hm
h
Kapēc Latvija cieta vairāk nekā Lietuva un Igaunija? Krievi tika visvairāk iesūtīti?
D.Dauka
D
varētu vēl uzlikt par pienākumu vienai daļai rīdzinieku katru septembri atzīmēt gadadienu kopš parādes Brestā 1939.g., kad divu arniju karavīri-agresori atzīmēja uzvaru pār Poliju izņēmuma kārtā svinībās atļaut lietot gan nacistu(fašistu), gan komunistu simboliku par svinību vietu nosakot,protams,Karātavu laukuma pieminekli ...
Jepishātovs
J
taatad pulceesimies divaas točkaas, - staļinieši pie falla akur preteejais laaģeris???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas