Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

31% iedzīvotāju uzskata, ka lielākais ieguvējs vēlēšanās būs SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
10.Saeimà SC ir 29 deputàti, neviena sieviete !!!
ha
h
Tikai neaizmirstiet VL!
Nu jā
N
Paldies Valdim, Biškeka tagad vadīs valsti.
Vic
V
Paldies Zatleram! Tas aizejot savārīja putru. Kur tad vēl labāka Saeima var būt, kad koalīcijā tikai 2 partijas. Bet, redz, nē. Aizejot, aiz sevis vēsturē jāatstāj pirdienam līdzīgu smaku.
legolas
l
Nu, Nu, Urbanovič, ka tik ne arī. Jūsu partijas pēdējās aktivitātes Jūsu vēlētājiem parādīja, ka Jūs esat kopā ar Lembergu, Škēli un šleseri. Tieši Jūsu vēlētājiem šoreiz nav par ko balsot. Tā ir kad mēģina draudzēties ar sātanu. Viņš ierauj savās ķepās.
Ir OK!
I
Un izrādīsies, ka Zatleram ar SC ir vienošanās!!!
Zombēšana!
Z
Nevajag tā uzskatīt un nevajag tā balsot! Un VISS!
Dr.xy
D
"Aptaujas" rezultati ir nemti no aptaujatajiem okupantiem.Tatad Latvija ir 31% pretvalstisku elementu.No tiem 20% ir bez Latvijas Valsts pilsonibas,tatad atliek tikai kadi 10-11%,kuri varetu balsot par Launuma Imperijas agentiem SC. Citu aptauju rezultati ir,ka 70% pilsoni pieprasa, lai Valsts ienaidnieku un izlaupitaju partiju darboni SC,PCTVL.PLL un ZZS tiktu tiesati par Latvijas Valsts nodevibu un izlaupisanu.
Jonis
J
Tad aiziesim uz vēlēšanām un pataisīsim to sovietu centrālkomiteju par lūzeriem, lai paliek vēstures mēslainē kopā ar PLL un ZZS kangariem.
replika
r
zinot briesmas mums būtu jāmobilizējas. Nevar būt tāda attieksme - es nepiedalīšos, jo nekas jau nemainīsies. Ja tu neaiziesi, var palikt vēl sliktāk. Taviem bērniem var atkal uzspiest krievu valodu, likt mācīties melīgo Krievijas vēsturi .
Dīzels
D
Ja galvā ir putra , tad to nekas nemainīs. es piemēram tā neuzskatu un nedomāju kad viņi SC būs ieguvēji. Ieguvējs būs Zatlers ar stipru komandu.
čižiks
č
Ja latvieši būs ar tukšu maisu dauzīti un noticēs šim Kremļa projektam SC , tad tā arī būs. TAČU , es ticu , ka latviešiem būs tik daudz prāta , lai par SC nebalsotu , jo visi līdzšinējie valstij kaitīgie lēmumi pieņemti SC sadarbojoties ar ZZS un PLL>
dzeris
d
Lielākais ieguvējs būs VL, pret ko attieksme divejāda - labāka, kā pret SC vai ZZS, bet, sliktāka, kā pret V.
ak tad re
a
kadas norades ir no kremla bandiitu kontroletas rotejoshaas pagrides propagandas ministrijas,dezinformacijas telpaa pastiprinati pastiprinati kladzinat par sc panakumiem,lai veleshanu rezultatu karteja viltoshana "nesagadatu parsteigumus". DDD
Juta
J
Nedomāju, ka SC īpaši daudz vairāk balsis dabūs. Ieguvējs būs VL! Par ko arī priecājos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas