Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

38% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju pilnībā atbalsta ZRP lēmumu valdībā aicināt SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bumers
b
SC jau arī opozīcijā var pierādīt savus labos mērķus, lai Latvijas Tauta dzīvotu ar katru gadu labāk. Tikai ne tā, kā viņi rīkojās iepriekšējos gadus. Kā arī šogad. Kad svarīgos valstiskos jautājumos balsoja pret. Tautu, tai skaitā arī pret saviem vēlētājiem, lai viņi arī tālāk dzīvo pusbadā taupot santīmus. Un ar lielāko prieku atbalstīja oligarhu neizdošanu, kuri savukārt ir zaguši mūsu naudas līdzekļus, tai skaitā arī SC vēlētāju naudas līdzekļus. Kur tad bija darbībā redzami SC labie nodomi ? Palīdzot izzagt valsti, radīt lielāku atšķirību starp bagātiem un pārējiem, piemiegt acis uz korupcijām, vai arī līdzdarbojoties tajās, domājot tikai par siltāku vietiņu iegūšanu - personīgos nolūkos. Tas taču ir kā bizness!!! Tikai šoreiz negodīgs! Priecājoties, ka latviskajās partijās ir domstarpības (Latvijas nodevēju - pašlabuma tīkotāju ir pietiekami daudz arī starp latviešiem) - nepalīdzot izmest no saeimas oligarhu partijas. Nekas - nākamajās vēlēšanās arī ZZS būs izmesta mēslainē - cilvēki kļūst gudrāki, politiski izglītotāki. To pašu varu teikt arī par Rubika partiju - smieklīgi - ģimenes bizness - vecais ar abiem dēliem sēž saiemā un uzlabo savas ģimenes biznesu. Ec jums atklāšu mazu noslēpumu: Rubiks zina, ka Latvijā vēl ir neliela daļa cilvēku ,kuri cenšas kurināt naidu starp nācijām un kuri gatavi kaut vai atjaunot sociālismu un iet uz komunismu. Ja tādi cilvēki nebūtu tik daudz , lai viņš iegūtu sēdvietas saeimā, tad viņš dziedātu pavisam citu dziesmu apmetot kažoku uz otru pusi un pielāgotu savus saukļus tām citām cilvēku domām, lai tik dabūtu lielāku balsu skaitu. Kaut vai viņš saprot, ka tā ir ļoti niecīga cilvēku daļa, bet ar to viņam pietiek, lai sēdētu saeimā ar saviem dēliem un ēstu arī savu pašu vēlētāju naudu, labi zinot, ka viņiem nav nekāda teikšana valsts vadībā, balsošanā u.t.t. Un viņš labi zina , ka viņš nevar realizēt savu vēlētāju idejas un vēlmes. Tā taču ir nekaunība vislielākajā mērā. Cilvēki paliks gudrāki un par tādu nebalsos vairāk, izņemot vecus ieciklējušos cilvēkus, kuri neapzinās, ka ir sācies 21. gadsimts. Un , ka viņu ideoloģija pat Krievijā nav aktuāla. Izņemot tādus pašus ieciklējušos.
bumers
b
Tātad jūs nedariet to, lai arī pārējie 62 % ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju jūs atbalstītu. Uzminiet nu, kas tas ir ? Ja ar trim reizēm neuzminēsiet, tiks automātiski pielikti vēl trīs gadi klāt.
mar4
m
nu nemuuldiet ar šito stulbo aptauju! 99% vispār man zināmo cilvēku neatbalsta! un ja tas nemainiisies tad šādas aptaujas ir hujna
he, he
h
ko citu var gaidīt no LNT. vakar pa ilgiem laikiem ieskatijos LNT un tāds pats stiliņš kā pirms ieprikšējām vēlēšanām. kā var būt tādi urlas?
KRIEVIEM
K
par kgb pabiru partiju un ušļakovu ir LIELS KAUNS
hi hi
h
tie ir tie aktīvie no maskačkas tirgus, kas runā maķ tvoju maķ valodā, viņi arī seksuāli ir ļoti aktīvi un uz vodku
nu tak
n
loģiski būtu, ka viņi veidotu valdību
lux -LAIMONIS
l
Īzskatā, ka ir viena dāla latviešu, kuri naivi tic kaut kādām SC programmām, kas būtu Latvijas interesēs. To, ka SC ir Kremļa čekistu projekts jau atzinuši Kreivijas prograsīvie spēki, tostarp arī V. Novodvorskaja. Taču, ja uzmanīgi izlasām šodienas Dienā interviju ar Mārci Bendiktu. Viņš uzdod retorisku jautājumu par to, kas "patIEsībā kopīgs krievu veikalnieka, krievu firmas īpašnieka, krievu taksista un krievu pensionāta interesēm? norāda tikai uz to, ka šis projekts (SC) nekādā ziņā na Latvijas interesēs. Nerunāju par tiem, kuri tiktāl lumpenizējušies, ka viņiem nav svarīgi, ka SC programmas nav vispār, ka nedomā part o, kā SC realizēs populistiskos solījumus, to senči, iespējams, ar ziediem sagaidīja krieuv tankus, Aicinu attapties visus, kuriem nav vienalga, kas notiek ar Latviju. Krievijas elektroniskajos medijos jau parādās raksti "Latvija snova hočet v Rossiju". Nu nenotiek tādas lietas tāpat vien. Tas viss ir Kremļa kopējās politikas diskjursa daļa. Jau tā esam šai okupantu un masvweeida rusifikācijas ceļā iebraukušo pēcnācējiem. Varbūt pietiks?
Secinājums
S
Rādītāji ir atbilstoši vēlēšanu rezultātiem. Tas būtu tikai loģiski, ja koalīcijā būtu partija, par kuru nobalsojuši trešdaļa vēlētāju.
bulciņa
b
Ziemassvētku vecītis, Zobu Feja un Aptaujas
Laimonis
L
Vai tie sazin kādi 38% zina, no kā radies SC, kādas ir SC saknes? Agresīvi lienošās „krievvalodīgo” intereses (tiesības bez pienākuma) un mazskaitlisko tautu pastāvēšana nav savienojamas. Caur zobiem „ar knīpstangām” izvilkta okupācijas bez okupantiem atzīšana nav draudzība, bet aizturēts naids aiz muguras. Jāsaka – latvieši, neesiet muļķi!
Signe
S
Palaista kārtējā pīle, lai padarītu vēlamo par esošo. Ku rāvāt tādas ziņas? Meli!
monitors
m
Aptaujas ir vienmēr apšaubāmas. Ņemsim aptaujas uz pēdējām Saeimas vēlēšanām. Pēc sabiedrības domas izpētes aģentūru aptaujām SC varēja dabūt ap 20% balsu. Savukārt lasītāju aptaujā Dienā SC tik tikko pārvarēja 5% barjeru, bet uzvarētāja lauri tika "Tautas kontrolei" un NA. Saprotams, komentāros tika rakstīts, ka aptaujas aģentūras ir nopirktas, aptaujāti nepilsoņi utt. un tjpr., bet patiesība redzama Dienas lasītāju aptaujā. Šodien vēlēšanu rezultāti ir zināmi un jāsecina, ka tomēr sabiedriskās domas izpētes aģentūras precīzāk prognozēja realitāti nekā lasītāju aptaujas. Starp citu, ļoti precīzs rezultāta vērtējumā bija Ušakovs, kurš izteica viedokli, ka SC noteikti būs tās pašas 29 vietas, bet pie laba vēlēšanu iznākuma varētu būt 31 - 32 vietas.
krasta baterija
k
Dienas lasiitaaju aptaujaa taa arii tika uzraadiits, ka no xx aptaujaatajiem yy atbildeeja taa un zz sitaa. Taa saucamaas "sabiedriskaas domas aptaujas" melo, uzdodot ierobezota cilveeku skaita atbildes par visas sabiedriibas viedokli. Nevar arii nepamaniit taadu sakariibu, ka svariigu notikumu laikaa vienmeer uzrodas "sabiedriibas viedoklja peetnieki", kas uzstaajas visas sabiedriibas vaardaa, lai gan neko nav sabiedriibai jautaajusi. Un kaapeec lai SC nevareetu prognozeet 20% balsu, ja tas atbilst iepriekseejo veeleesanu rezultaatiem? Un ja veel pieljauj, ka dalja prokremlisko veeleetaaju vareeu nobalsot par vecaas gvardes komunistiem no PCTVL?
  • 0
  • 0
latvietis padomju cilveekam
l
Neesi sajaucis teritorijas? Diktee Putirashkaa, bet lai veidotu valdiibu Latvijaa ir jaavienojas par kosaliiciju. Latvijaa neko nevar panaakt ar diktaatu, vaaji maskeetu spiecienu, tendenciozu aptauju vai Austrijas komenteetaaju rakstu pasuutiisanu. Latvijaa uzvareejis ir tas, kursh vai nu viens pats ieguvis 51 vietu vai izveidojis koaliiciju. SC nav izdariijis ne vienu ne otru. Un nav pirmaa reize, kad visvairaak, bet ne 51 balsu savaakusais nevar uzstaadiit savus noteikumus. Bija taads Ziedonis Cevers no Demokraatiskaas partijas Saimnieks...
latgals
l
Jaatbalsta SC lemums aicinata ZRP valdiba, bet nevis otradi. Pec velesanam tikai dzird, ka Vienotiba vai ZRP veidos valdibu, bet kas tas ir pilnvarojis? Uzvareja SC, tas ari diktes, dzivojam demokratiska valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas