Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

4.jūlijā Latvijā jāizkar valsts karogs sēru noformējumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
desa
d
Nez kaapeec ebreji nenolaz karogus pusmastaa, kad mees pieminam savas tautas masu deportaacijas un genocidu pret to. Patiesiiba ebreji taadi pashi okupanti vien bija, kuri veiksmiigi slauca muusu tautas sviedrus un asinis.
Maschinengewehr 42
M
Vajag labāk izkārt sarkanu karogu ar melnu kāškrustu baltā aplītī...
Ilmārs >>TM
I
Protams, ka Latvijas Republikas neatkarību atjaunoja augustā, nevis maijā. Protams, ka toreiz latvieši kārtējo reizi nobijās un pretstatā lietuviešiem un igauņiem visu neizdarīja uzreiz. Tagad jau visi drosmīgi un pārtaisa vēsturi - Neatkarības deklarācija, kas runā tikai par iespēju, tiek padarīta svarīgāka par pašu neatkarības pasludināšanas faktu. Lai it kā nostātos līdzās pārējām Baltijas valstīm. Vai tad kauns nav?
Ilmārs >> Ērglim
I
Piekrītu! Piemiņas diena ir piemērots nosaukums. Manuprāt, Mirušo piemiņas diena ir pietiekams iemesls, lai pieminētu visus aizgājušos. Nevajag tos klasificēt pa šķirām: vienu dienu pieminēt vienus, otru - citus. Vai kādus vispār nepieminēt. Visi mirušie ir vienādi! Tajā saulē vairs nav frakcijas un karojušās puses.
Iciksons
I
tas viss Zuurofa nopelns muuseejie ieliida viņam sakaraa ar naaviigo esesiešu vajaašanu , lai itkaa liktos labaak kaa ir
Lasītājs
L
Izsaku patiesu līdzjūtību ebrejiem. Tomēr pirms pāris gadiem izlasīju žurnālā interviju ar LZA akadēmiķi (diemžēl esmu piemirsis uzvārdu), kura tēvs bija glābis ebreju bēnus. Bērnības dienās akadēmiķis ir bijis gadījuma aculiecinieks tam, ka sinagogu sabombardēja. Vai tomēr vēsturniekiem nevajadzētu izpētīt šo notikumu? Tas nemainītu šī vēsturiskā notikuma patieso traģiskumu. Citādi iespējasm, ka vēl joprojām dzīvojam ar padomju laika "patiesībām".
Sara
S
Kas tas par murgu? Kads sakars Latvijas iedzivotajiem ar so noziegumu? Vai vispar Latvijas politki ir pratu izdirsusi? Zidiem ir tiesibas pieminet savus radiniekus kuri tika iznicinati, bet nekda gadijuma Latvija nav jacuko ar kaut kadiem vajpratiem. Latvijas Saeimas deputati, minstri, ieredni, prezidenti pienem likumus, noteikumus kas neatbilst valsts limenim.
muļļa
m
Kāpēc gan šīs sēru dienas vietā neizkārt karogus BEZ sēru lentām un kārtīgi nosvinēt ASV neatkarības dienu? Pietiek ar savām sērām, lai vēl svinētu citu sēras.
TM
T
Būtu gan jāierobežo ši sērošana, nav normāli, ka valsts sēro 5 dienas gadā , arī Lietuvas un Igaunijas dibinšanas dienās nez vai būtu karogi jākar, nez vai viņi 18.novembrī to dara. Pilnīgi pietiktu, ja valsts karogu izkārtu 11. un 18. novembrī un 4.maijā, lai gan pareizāk būtu 21.augustā, kas ir reālās neatkarības atjaunošanas datums, nevis LPSR Augtākās Padomes lēmums par vēlmi atjaunot LR 1990.gada 4.maijā.
Ērglis
Ē
Laba norāde. Tā svētku dienu mākslīga taisīšana ir tā kā no padomju laikiem. Man labāk patiktu "piemiņas diena". Jo sēras ir uzreiz pēc tam, kad cilvēks nomirst. Piemiņa seko pēc tam. Jo cik tad ilgi sērosi. Taču sakot to, Latvijas ebreju - vienu no traģiskajām kopienām pirmskara Latvijā - pagātni neatrausi no Latvijas vēsturiskās domas. Var jau būt, ka daudzi ir dzimuši "žīdu" nīdēji, bet tas nemaina lietas būtību.
ZBH
Z
aa, es akal domaaj, ka pie mums taa seero par Sektor Gaza liider Jura "Hoi" Klinskih paaragro naav 2000. gadaa :)
Ilmārs
I
Trīs sēru dienas vasaras vidū īstenībā ir genocīds pret latviešu tautu. Sagandēts prieks par Jāņiem, Dziesmu svētku priekšvakars iesākas ar sēru karogiem. Murgs, ko mūsu tautai ir lēmusi Saeima. Latvijai ir vēl vismaz divas sēru dienas un tā ir padarīta par sērojošāko nāciju pasaulē. Ja vēl pieskaita Mirušo piemiņas dienu... Bet varbūt, ka vajadzēja būt tikai vienai dienai, kurā atcerēties mirušos? Rudenī, kad pati daba sēro. Citādi, tās ir viltus sēras. Kurš normāls cilvēks sēros, kad daba zied pilnbriedā? Un vai konkrēta piesaiste sērām konkrētā datumā nozīmē to, ka citās dienās mēs neizjūtam sēras par šiem cilvēkiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas