Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

4.maija Deklarācijas Kluba valde: balsosim par Latvijas neatkarību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaunjunkuris K.
J
Nu, bratci! Lasīju ar lielu interesi, sak, uz ko nu šie aicinās. Pilnīgi aplamas cerības. Lai mēs atkal balsojam par tiem pašiem vēžiem, ļaundabīgajiem, kas Latvijas ceļa u.c. partiju aizsegā ar visādām metastāzēm ir sagrāvuši Latvijas veselību. Saka, lai nebalso ar tukšām aploksnēm, jo to ideju uzmācīgi inspirējot ienaidnieki. Viņiem bail tāpat kā visiem partijniekiem ir bail no TA. TA var izjaukt partokrātijas labi priekš sevis noregulēto valsts pārvaldes mašinēriju ar savējiem ierēdņiem visos posteņos. Izjaukt var tādējādi, ka Saeima vispār netiek ievēlēta, un tad nu nāktos, gribi vai negribi, mainīt vēlēšanu sistēmu uz mažoritāro, varu nodot atpakaļ tautai. Zaudēšot demokrātiju. Naivie, zaudēs partokrātiju!!! Un paldies Dievam, ja tā notiktu. Viss atkarīgs no balsotāju saprātīguma - ja balsos ar TA , tad mazākais labusm būs tas, ka Saeimā tiks tikai viena vai divas partijas, kas tad nu varēs realizēt savu programmu bez traucējumiem, bet lielākais labums būtu neielaist Saeimā vairs nevienu partiju. Laiks personībām, ko izrauga ievēlē pati tauta no 100 apgabaliem. Ja Saeimā iekļūs SC - lielākais drauds Latvijai, tad referendumā tāda Saeima tiks atlaista. AP deputātu klubs ir izgāzies ar šādu savu nostāju. Ir taisnība, ka visas bēdas Latvijai sākās jau ar AP, kurā bija ievēlēti gandrīz vai komunisti vien, ar Latvijas ceļu utt.
zxc
z
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos(Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā, Viļānu domes korupcijas skandāls 2009.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši” nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
K-K
K
... Ir laiks pienacis, kungi, pardevet 4.maija Deklaracijas Kluba nosaukumu uz 18.novembra Neatkaribas Deklaracijas Kluba ... ar patriotiskaku pamatideju jums, BEZABRENES parstavjiem ...!
Tā gan
T
Būsim vienoti par "Vienotību"!
ana
a
balsosu par Vienotibu,jo no 3 partijam ,jau kautko lab""izlobis""
karlo
k
Galīga pērkama muļķe! vai muļķis!
Dumrovskis-Kirhinšteins
D
Stutēt šito plēsonīgo Vienotību... kauns! SVF un EU Dumrovskis-Kirhinšteins nobijās pat krieviem pateikt, ka tatvieši tiks pakļauti SVF un EU genocīdam... mīkstais... Ko neizdarīja ar latviešu tautu neizdarīja staļins un viņa pakalskrējēji 50 gados to pāris gados izdarīs SVF un EU Dumrovskis-Kirhinšteins... Tauta aizbrauks, bet te eurpa nometinās morus, kurus pati izdzīs no savām europas augstajām demokrātijām.... Nelieši.
Zelma
Z
Cien.4.maija kluba valde! Lūdzu nosauciet valdes sastāvu pēc uzvārdiem.
cleo
c
Tu zini cik cika zārku nāca mājās uz Latviju. no Afganistānas 1980.- 1990 gados - simti. Tagad 3 un tie paši , strādājot mieram, veicot atmīnēšanas, darbus bojā gājušie. Toreiz latvju zēni krita par Krievijas impērijas ambīcijām, Tagad šis traģiskais upuris dziemžēl ir nepieciešams, lai neatkārtotos Baigais gads un mums nevajadzēt vergot Sibīrijā.
Ija
I
''Vecie vēži'' turpina kurināt naidu.
pakausis
p
juu vechi.. ieksh NATO un ES mums ir taada neatkariiba kaada padomju laikos i sapnjos neraadijaas.. jaaklausa Briseles birokraatiem.. un muusu puikas Afganistaanaa karo.. njaa.. pavisam nav kaa padomju laikos.. nuu galiigi nekaa kopiiga.. :D Krievija protams nav nekaada medusmaize.. bet bish saak piegriezt ka katru reizi idejas par neatkariigu Latviju tiek iepiitas ar daliibu globaalistu organizaacijaas un kalposhanu taam..
Namdaris
N
"...Latvijai nedraudzīgo spēku inspirēto, skaļi un uzmācīgi reklamēto protesta veidu – balsošanu ar tukšām aploksnēm ..." - kāpēc cienījamā 4.maija Deklarācijas Kluba valde nevar nosaukt šos ļaunos spēkus vārdā? Vēl joprojām man šī ideja patīk - ar tukšo bet derīgo balsi pacelsim procentu barjeru, lai Saeimā tiktu tikai divas vai trīs partijas. Beigsies tirgi, koalīcijas, deputātu siaigāšanas, beidzot viņiem būs laiks darbam nevis savstarpējiem kariņiem. Bet mums, vēlētājiem, būs no kā atbildību prasīt. Labākais variants manā skatījumā- Vienotība un SC parlamentā. Vieni pozīcijā, otri opozīcijā. Un nav svarīgi kuri kur, svarīgi,lai viens otram uz pirkstiem skatītos. Tad, varbūt, arī zagšana beigtos.
standzinieks
s
Balsošana ar tukšām aploksnēm ir labāka nekā nebalsošana vispār. 5 % robežu var nepārvarēt PLL, ko viņiem arī no sirds novēlu.
Nezinītis
N
Viss ir precīzi un pareizi, tikai nemainot vēlēšanu likumu, Latvijas valsts tiek nozagta un pārvēršas par koloniju, kurai ir laupītas iespējas jebkad kļūt par ekonomiski attīstītu valsti. Pamatu pamats, valsts ir tik bagāta, cik bagāti ir tās iedzīvotāji. Latvija lielais vairums iedzīvotāju ir darba ņēmēji, un tie lielākā daļa ir novesti trūcīgo kārtā. Radikāli neko nemainot turpināsies valsts nozagšana vēl lielākā mērā. Tas droši vien novedīs pie notikumiem ar asins garšu. Varu, kas kādreiz bija jums uzticeta, ir nokļuvusi necienīgu cilvēku ,partiju rokās. Laiks būtu mums izkļūt no šī aburtā loka. Krievu partijas nav nekāda saldā dzīves izvēle, bet lai atsviestu no siles valdošo mafiju, praktiski daudzi jo daudzi citu ceļu neredz.
Vecis
V
LPSR Augstākā Padomes deputāti bija debīlo padomju okupantu pakalpiņi un tautas nodevēji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas