Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

4.maijā iedzīvotājus aicinās formulēt savu "Latvijas mērķi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilze
i
pilnīgi piekrītu. diemžēl. par ideju zādzību mūsu valstī nesoda, pat rosina. kā tanta no veikala var izdomāt mērķi!? viņas mērķis gan var būt arī valsts mērķis(tāpat kā mans un gan jau arī tavs)- atdot parādu,lai neatņem, jo viss ir ieķīlāts, izskolot divus pusaudžus un NEKAD vairs neņemt kredītu, lai vecumdienās varētu ar mazo, bet savu pensiju, VIENREIZ darīt to, kas sirdi siltu dara- audzēt ziedus, lasīt pasakas un stāstīt stāstus, darināt dāvanas mazbērniem, kurus svētkos sastopot ir milzīgs prieks, nevis sāpe sirdī, ka nav ne laiks, ne iespēja kaut ko dot-kaut pankūkas uzcept, jo dažām vecmāmiņām jau tagad jākrāj nedēļu santīmi, lai svētdienā mazbērnus palutinātu ar vecmammas gardumiem. MURGS kādi te mērķi! viens liels- cienīgu dzīvi katram Latvijā.
Ausma
A
Rīgas Domes Kultūras departamentā esot 70 liekēžu, kuri izdomājuši šo nodarbošanos - nodarboties ar mērķa noteikšanu. Lūk, šo liekēžu bandas likvidēšana arī ir viens no valsts mērķiem.
dačita
d
valdībai mērķa nav,tāpēc prasa ,lai tauta kaut ko vismaz pasaka priekšā! Tikai skumjākais,jau ir tas,ka tās tautas domas netiek ņemtas vērā!
@
@
Izteikt jau varēs, bet, ja atklāti turpinās rīkoties pretēji maniem un taviem mērķiem un vēlmēm ... Lieki tas viss, kaut kā, tvaiku nenolaidīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas