Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

47% iedzīvotāju apmierināti ar Zatlera līdzšinējo darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laimīgais
L
Es biju ļoti apmierināts ar to cik veiksmīgi es izkakājos šorīt
noriss
n
Arī bezdarbība ir darbība...
xx
x
47% arī paši zod, shēmo, ņem "pateicības"....kāds pats ,tāds der arī prezidents!
sardeljkeka
s
"x 05:37 Paradokss ka par Zatleru bus spiesti balsot pat Saskanas Centrs jo Zatlers ir sava veida stabilitates simbols, ja nebus Dombrovskis Brigmanis Zatlers tad bus Biskeka.." NEMURGO, plsss ! Nekā te tāda nebūs arī bez tā sķabiļitationa simboļa - CIVILIZĀCIJA PĀRĀK TUVU - vari to kaut šodien desās samalt - nekas nemainīsies.
iz APMIERINĀTAJO loka
i
tak jau jāapmierinās - VISMAZ LĒTĀK SANĀKTU - ne kā, kad katru reizi citam Tālavas Maurētājam visu to mūžagaruma nahaļavu gādāt . Kas maisa kā Anglijā - karalīti kādu,lv uzstutēt, un tad lai tas arī zīmējas - LĒTĀK SANĀKS . JA JAU TIK TRAKI KĀDAM VAJAG. Interesanti gan būtu dabūt zināt, KAM TIEŠI :)))))))))))))))))))))))))))))))))
x
x
Paradokss ka par Zatleru bus spiesti balsot pat Saskanas Centrs jo Zatlers ir sava veida stabilitates simbols, ja nebus Dombrovskis Brigmanis Zatlers tad bus Biskeka..
OLA
O
JA VIŅŠ ĒTERĀ IZNĀK BEZ SIEVAS, TAD GANDRĪZ 75% SANĀKTU....
alberts
a
Pareizi!Es par to vienmēr esmu deklarejis.Un pēc tam vajag ievelet "iecelt" kādu no bijušiem - viņiem jau VISS tas IR.Tā būs lēti un labi!
kadafi
k
Būs arī racionāls grauds, ja pārvēlēs Zatleru - nebūs pensija jāmaksā, nebūs valstij dzīvoklis un mašīna jāpērk, nebus privātsekretāres, apsardzes. Ļoti lieli ietaupījumi būs valstij.
Tiešām
T
esmu apmierināta un nezinu nevienu, kas nebūtu. (kaut arī viens no manas ģimenes protestēja pret Zatlera ievēlēšanu) Taču tagad visi esam par prezidentu Zatleru, jo viņš ir prātīgs un labvēlīgs prezidents.
117
1
jābūt godīgiem pašiem pret sevi Zatlers principā ir garām, žēl bet ar konfekšu papīriņu vien nebūsim paēduši ---------------------------- tās aptaujas ir fufelis
pamela
p
Ja nu jūs sakat,ka Zīle ir žīds,tad es esmu Kadafi otrā sieva ,būdama bin Ladena mīļākā. Ir tāds garīgi slima Grantiņa portāls "LRTT' kaut kāds no elles izrauts "tribunāls",kur šis "cīnītājs"ir jai 1/2 Latviju pakāris/ ja tiks klāt !/ un visi latvieši viņam arī ir nez kapēc žīdi. Būtu interesanti zināt pašu žīdu viedokli vai viņi to pieņam un vai viņiem to vajag? "LA"bija ļoti laba intervija ar vienu ebreju par aktuālām tēmām.Nu ne pavisam pēc Cileviča! Lelle,bet kas jums ,kā tam Granti'ņam,ir pret žīdiem?Ne visi taču ir zurofi vai ždanokas?
SAS
S
Noziedzīgi valsts ierēdņi zog, saņemot otkatus, saņemot algas vairākās valdēs, ............ Kaut reizi Zatlers par to muti ir atvēris? Ko ir darījis? Priekškam tāds prezidents?
Neffektģais
N
Ko Zatlers lab darija kad Kalvītis bija premjiers. īkškis bija pakaļā
Švaks pulvers
Š
Zatlera darbība ??? Ko vispār Zatlers ir padarjis Latvijas labā? Aizbrauc uz maskavu tagad liels valsts vīrs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas