Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

50 tūkstoši iedzīvotāju palikuši bez elektrības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
premijas debiliseni neaizmirstiet sev izrakstit , jo ziemu pie globalas sasilsanas ne viens nav gaidijis, hi-hi
alberts
a
Normala valstyī e. vadi nekarajas pa stabiem ,bet ir KABEĻI kurus grūti noraur vetram un vēl,pa vasaram tiek izcirstas stigaas el. parbvadēm.Latvenergo tas nav vajadzīgs,jo ziema būs DARBSDARBS un tarifu celsana.
Antons
A
Biju Beļģijā, Holandē, Luksemburgā. Tur elektro līnijas neredzēju un tUr vētras ir nepa jokam. Tādu bezatbildīgu kompāniju, it īpaši darbiniekus, neesmu redzējis. Līniju strādnieki, teicami, bet pārējais inženieru dienests, 1/2 gadu kaut kādā nometnē pie ūdens un sāls. Nodegušās skolas, pansionāti ir arī uz nejēgu sirdsapziņas. Ķemeros pa TV redzēju, ka kābeļi aiz rīģipša sasieti pa10 buntē. Sakaršnas un degšanas perēklis. Darbā ierodas 10 un strādā līdz 15 un brauc mājā, dienasalga nopelnīta.
fiksais
f
Vai tas tikai nepierāda to, ka Latvenergo činavnieki (izlaupītāji) dažādu oranžās sērgas piesegā 20 gadus ir bāzuši privātās kabatās kompānijas peļņu? Par to naudu, kā te viens rakstīja, visu varēja sarakt kabeļos, kā tas ir citur Eiropā? Kurš par to atbildēs? Tie kurus bites nokoda, vai tie kas bites palaida? Kad beidzot ņems ciet to zvēradārza direktoru no mākoņmājām?
cerība
c
Ceru, ka valdība beidzot sāks iztīrīt to kantori no parazītiem, ieskaitost Siksni, un atjaunojot strādājošo elektriķu brigādes, kas tika nolikvidētas. Vai beidzot nav jāsāk attīrīt trases vai kritiskākajās vietās ierīkot kabeļus?
K2
K
"..Ja Tev vecīt mājas apkure būtu atkarīga no elektrības un kūtī bļautu simts neslauktas govis---Tu palīgā sauktu ne tikai Dombrovski bet arī Zatleru ar visu Rīgas pili!!!" Piekrītu. Tas vismaz būtu pieklājīgāk, nekā izlādēties caur krievu daudzstāvīgo leksiku par mātes un vieglprātīgo meiteņu tēmām. Bet pēc tam - lādētu pats savu nepiedodamo vieglprātibu, jo kūtī varēja būt 99 govis un viens neliels ģenerators avārijas gadījumiem. Kādas ir Latvijas elektrības līnijas - tam nu vajadzēja būt skaidram šo biznesu uzsākot. Un tur, ka tās visas nav pēdējā gada laikā nomainītas, dabiski, "vainīgs" ir neviens cits kā Dombrovskis. Viņš taču ir visvarens, vai ne? Āmen. P.S. Var jau Latvenergo kā valsts uzņēmumu lādēt uz nebēdu, un pelnīti, jo gan jau tur iet pa kreisi cik nevajag, bet, ja tā vietā būtu privāta firma, tad nomaļās zemnieku saimniecības ar kiometriem garām meža pievadlīnijām redzētu velnu - "mums tas nav komerciāli izdevīgi- visu labu."
Lelle
L
Toties Latvenergo peļna vairāk kā 100 milj. gadā un visa tiek sastūķēta privātkabatās caur falšajām firmiņām!!! Pie šādas peļņas pēdējo 10 gadu laikā visas līnijas varēja sarakt kabeļos... Vakar Putins drebināja savu enerģētikas ministru, izskatās, ka drīz šis no amata lidos, jo atstāja Piemaskavas rajonus bez elektrības uz Jauno gadu, toties mūsu jefiņi kā sēdējuši tā turpina sēdēt...
Bolero_10
B
Opis » K2 20:08 Ja Tev vecīt mājas apkure būtu atkarīga no elektrības un kūtī bļautu simts neslauktas govis---Tu palīgā sauktu ne tikai Dombrovski bet arī Zatleru ar visu Rīgas pili!!! ==== ... vai arī jau laikus iegādātos elektrības ģeneratoru!
jonj
j
nu tā 13h stundas bez elektrības jaunā gadā jau paspēju pasēdēt, nebūtu tā puteņa būtu labi bijis
Opis
O
Ja Tev vecīt mājas apkure būtu atkarīga no elektrības un kūtī bļautu simts neslauktas govis---Tu palīgā sauktu ne tikai Dombrovski bet arī Zatleru ar visu Rīgas pili!!!
Jana - stabs
J
Kāda nolaidība! Žīgurs prasa augstākus tarifus, jo esot baigi zemie!
lauķis - Z
l
Izspļauj savu žulti podā un nemaitā citiem omu! Ja arī Kampars Jauno gadu sagaidītu elektrības stabā, tad elektība tāpat neuzrastos! Laucinieks neraud arī sveču gaismā, bet sin svētkus un neņerkst! Mīkstie čīkst un meklē vainīgos, ja kāds nav notīrījis durvju priekšu! Paņem lāpstu un fiziski pastrādā! Priecīgi!
stabs
s
Vai tad tiesam Latvija, beidzot, elekto linijas nevar vadit pa zemzemes vadiem ka tas ir vairakas Eiropas valstis? Cik daudz naudas Latvijas iedzivotajiem ir lieki jaiztere sava nauda, lai samaksatu par stulbo, slinko energetiku nolaidibu?
Z
Z
Kur Kampara komentāri? Droši vien svin svētkus? Pie siles tikušajam ministrelim galva nesāp par to, kas notiek laukos.
arvids
a
50 tūkstoši klientu ir 50 tūkstoši privātmāju, uzņēmumu un dzīvokļu, kas noteikti ir krietni vairāk nekā 50 tūkstoši iedzīvotāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas