Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

54% iedzīvotāju uzskata, ka uzņēmēji ekspluatē citu cilvēku darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
protams
p
ka algas maksasana cilveekam darba, kur ir nepieciesamas specifiskas iemanas un prasmes, to iegusanai valsts pieprasa patt augstaako izgliitibu) apmeraa, kas ir mazaaks par izdevumiem darba nemeeja pamatvajadziibu apmierinasanai (partika, jumts virs galvas, zales un arsts, par beernu audzinasanu es te nemaz nerunaju, jo Latvijaa beernus atlauties var tikai loti turiigi cilveeki) - tā ir ekspluatāacija. Un arii seetniekam nevar maksaat tik maz, li vins par 8 stundu darbu nevareetu savas pamatvajadziibas apmierinaat. Preteejaa gadiijumaa darba nemeeji veinkaarsi kaut kad beigsies. Vai tad tas ir kāds atklājums vai jaunums ? Vai varbuut es kļūdos ?
!
!
Ka izmanto, tas ir noteikti. Bet izmanto tik daudz ko. Jārunā ir arī par nozīmi, ko piešķir vārdiem. Un par uzņēmēju saukt jebkuru šaraškina kantora īpašnieku būtu nepareizi. Vārda ekspluatē izvēle jau norāda uz zināmiem beztiesiskuma aspektiem.
Arī piekrītu
A
Ja darba devējs ražošanā līdzekļos naudu neiegulda, strādājošo darba apstākļus neuzlabo, algas maksā pēc iespējas mazākas, bet sev ceļ villas, pērk jaunākā modeļa automašīnas, dodas eksotiskos ceļojumos utt., tad ko tur brīnīties, ka darba ņēmēji uzskata šādu praksi par ekspluatāciju.
Ērglis
Ē
54% ir atklājuši, kāds patiesībā ir kapitālisms. Apsveicu.
veerotaajs
v
.... naivi....vienmeer kaads kaadu ekspluatee-taada ir lietu kartiiba pasaulee
reālists
r
Komunisma rēgs joprojām vazājas apkārt. Laikam ļautiņi ticēja, ka padomju laikā viņiem patiesi piederēja fabrikas. Esmu novērojis, ka dzīvē šo uzskatu paudējiem pret darbu ir savdabīga attieksme - nestrādāt nemaz vai visu laiku ir dzenami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas