Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

58% iedzīvotāju saskārušies ar ēnu ekonomikas izpausmēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais Vilks
P
Man ar gremošanas traktu pagaidām vēl viss kārtībā. Par manu atalgojumu, ne tagad ne agrāk tu nezini neko. Bet to, ka veikali pilni ar pircējiem un ielas ar autiņiem, kuri savā izdzīvošanas skrējienā tusē uz priekšu un atpakaļ, varēji gan ievērot ja nebūtu tik koncentrējies uz gastroenteroloģijas sfēru. Ne tādi maksājuši, ne tādi maksās. Vienalga vai gadi trekni vai liesi. Pietiekoši savā dzīvē esmu šo ņerkstekļu sugu redzējis.
joe
j
Par nelegālu degvielu maz kas dzirdēts, pamatā legāli ievesta (visi tie "benzovozi", kas ikdienā kursē pār Krievijas robežu, savu sīko "biznesu" veic pavisam legāli un tā arī paliktu, ja atstātu vien personīgā lietošanā), tikai tiek tālāk pārdota neievērojot ierobežojošo likumdošanu (licences un tā). Jebkurš, kurš par maksu palūdzis kaimiņam izdarīt kādu pakalpojumu (saskaldīt malku, uzart dārziņu, pielīmēt tapetes utt.), ir saskāries ar ēnu ekonomiku, vēl trakāk, ir bijis šīs ēnošanas aktīvs iniciators. Attiecīgi, kādu jautājumu aptaujā uzdeva, tādu plānoto atbildi saņēma ... nu nav nekā jauna šajā pasaulē, gebelss rullē.
:D
:
toties Dombrovskis, Mūrniece &CO kļūst aizvien bagātāki Viņiem krīze beigusies :D
:D
:
Viegli pirst par ļaunajiem nodokļu nemaksātājiem, ja tavu algu un citas ekstras apmaksā no pārējo LV pilsoņu maciņiem :D
Pelēkais Vilks
P
Nemuldies nu, nodokļu nemaksātāj, ab initio!
&omega
&
Iedzīvotāji vienkārši cenšas izdzīvot. Tā nav viņu vaina, ka valsts ir nokļuvusi stulbu un apdauzītu grāmatvežu Dombrovska un Vilka nagos, kas neko nejēdz ne no ekonomikas, ne arī valsts pārvaldes. Būtu jauki, ja abiem reiz pamostos un viņi izdarītu pašnāvību.
Ministry of Truth
M
16% no aptaujātajiem, kas ir saskārušies ar ēnu ekonomiku, nevarēja nosaukt, kādā tieši veidā ir saskārušies. --- Es gan esmu saskāries. Sākumā tikai ar pirkstu galiem, liegi, beigās viņa (ēnu ekonomika) man uzsēdās virsū un jāteniski sadarīja trakas lietas, lai gan netālu atradās cilvēki. Man vēl tagad kauns.
Visus pelēkajā zonā!
V
Dombrovska valdība ir izdarījusi visu iespējamo, lai pēc iespējas visu iespiestu ēnu ekonomikā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas