Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

59 reizes pret Alfas darbiniekiem atteikts uzsākt kriminālprocesus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vetis
V
Neaizskaramie. Bija tādi Staļinam,Hitleram ,Musolīni.
Ēriks
Ē
Mūrniecei jāaiziet! Nedeļas nogalē viņa stāstīja, ka nav zinājusi, ka "tik daudz" disciplinār lietu ierosinātas pret ALFA's darbiniekiem un, ka tāpēc viņa nevar būt vainīga. Tagad notiekti stāstīs, ka nav zinājusi, ka ir bijušas tik daudz pretenzijas pret viņiem, no kā savējie pasargājuši. Divus gadu šī zoss ir atbildīga par iekšlietām un, ja viņai ticēsim, viņa neko nezin par nozari?! Tieši tāpēc Mūrniecei IR jāaiziet!
Fiksais vēl
F
Vai bensionāru un sieviešu grūstīšana Bauskā bija tas sabiedrības aizstāvēšanas gadījums? Vai bandītisms un tiesiskais nihilisms nav šīs vienības raksturojums? Vai tomēr šis valsts drošības grpējums nestrādāja bandītu labā, ko pierāda fakti?
vuarzazi
v
Cik nopietni ir bijusi pàrkàpumi?
papucis
p
Nejēdzīgi komentāri,kas neko labu par sabiedrību nerunā ja nievājoši izsakās par tiem cilvēkiem,kas šo sabiedrību aizstāv""galējas nepieciešamības rezultātā"".
Fiksais vēl
F
Vai Alfas rokraksts ir kontrolšāviens galvā policistam? Un to visu iemācīja Ķuzis? Well done!
Fiksais
F
Cik no tiem bija jaunu auto zādzību (BMW) piesegšana, laupīšanas Kurzemes benzīntankos un vienkāršs rekets? Un kas to visu piesedza - Ķuzis?
fricis
f
Vai es murgoju?! Tajā alfā tak ,vispār, pusotra simta varoņu.Tad ko? katrs otrais ir likumpārkāpējs?
z
z
Bruņots atsaldenis? Tāds , kurš formastērpā patsi nekaunīgi pārkapj likumu, apreibis no savas patvaļas un nesodāmības ( kāredzi, oficiāli 59 gabali ), tādi, kuri formastērpos šauj uz policistiem! Tu jau droši vien tādus gribētu arī turpmāk turēt svēto kārtā, bet redz , lien tā patiesība beidzot ārā.
norijam alfu >>z
n
Jums laikam viss ir tikai balts vai tikai melns, slikts vai labs - tā mēdz būt ļoti reti. Kas ir domāts ar vārdiem "bruņots un ar varu apveltits atsaldenis".
z
z
Ir milzīga atšķirība - vai disciplinārlieta ir apkopējai vai bruņotam un ar varu apveltītam atsadenim, žēl , ka pat to tu nesaproti.
z
z
Ķuzi jāatlaiz pa īsatm!
norijam alfu
n
visiem visiem - tāda sajūta, ka jūs paši nekad nenokavējat darbu, neaizkavējaties pusdienlaikā, vai darba laikā vienkārši neslinkojat, un nekad neesat dabūjuši aizrādījumu vai brāzienu no šefa!
krots
k
BRIESMAS, 5 gados 29 sodi, ŠAUSMAS pat TV ir disciplīns pārkāpēji - Par Latvijas himnas nepārraidīšanu LTV ēterā Jaungada naktī izteikti četri rājieni, divas piezīmes un viens rakstisks aizrādījums. Sodus saņēma gan iz[ildītāji, gan administrācija.
ViktorsP
V
59 apsūdzības- Liek aizdomāties par neuzskaitītajiem pārkāpumiem, jo 59 man liekas daudz. -Tie taču ir Valsts sargi, nevis kaut kādi huligāni. Bez jeb kādām atrunām- Demisionēt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas