Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

60% Latvijas iedzīvotāju informāciju par ceļojumiem meklē internetā

Katrs sestais Latvijas iedzīvotājs informāciju par plānoto ceļojumu meklē internetā, savukārt ceļojuma galamērķi katrs otrais nosaka, vadoties pēc finansiālajām iespējām, secināts pasažieru pārvadājumu uzņēmuma _Lux Express _veiktajā pētījumā.Katrs piektais jeb 20% iedzīvotāju, plānojot savus ceļojumus, informāciju jautā saviem draugiem vai paziņām.

Tikai 4% iedzīvotāju lasa ceļojumu aprakstus grāmatās, 3% padomus lūdz sociālajos tīklos, 2% lasa ceļojumu aprakstus laikrakstos. Katrs desmitais atzina, ka nav domājis par šo jautājumu.Savukārt, vērtējot faktorus, kas visbiežāk ietekmē ceļojumu gala mērķa izvēli, katrs otrais jeb 50% iedzīvotāju atzina, ka to ietekmē ceļojuma budžets.

Kā otrais biežāk minētais faktors, kas ietekmē ceļojumu galamērķi, tika minēts draugu stāstītais, to atzina gandrīz katrs trešais jeb 28% respondentu.

Katrs desmitais jeb 11%respondentu norādīja, ka zemo cenu transportlīdzekļu pieejamība ir būtisks faktors, pieņemot lēmumu par ceļojuma galamērķi, 3% atzina, ka viņus ietekmē filmās redzētais, savukārt 8% norādīja citus faktorus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas