Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

60% no pērn Lielbritānijā mirušajiem Latvijas valstspiederīgajiem izdarījuši pašnāvību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas es esmu?
K
Tev nebūs no............
kkk
k
Tad tavuprāt no labas dzīves un pārēsanās nošāvušies, vai ne?
emanuelle
e
Loti zel !!!Cilvekam ,kurs ir izdomajis braukt dzivot ,vai kaut vai tikai pastradat,uz citu valsti- ir jabut gatavam ,izmainit savu domasanas veidu,dzives veidu,ieradumus!Tas kadreiz ir loti gruti!Zalite citur vienmer liekas zalaka,bet reala pasaule loti biezi ta nav!!!
GeeKee
G
Likumsakarīgi, svešumā nonākt bezizejā ir daudz vienkāršāk. Un, lai arī to par statistiku nosaukt visai grūti, tas tomēr ieskicē daļas aizbraucēju psiholoģisko portretu - vienkāršākās (bet nebūt ne labākās vai vienīgās) izejas meklētāji, kuri izvēlas bēgt no grūtībām, neapzinoties, ka pašos ir diezgan daudz vainas notiekošajā... un te priekšā kārtējais vieglākais ceļš kā aizbēgt no sevis - akmens kaklā un prom uz upi nošauties.
who cares
w
60% vienalga ir daudz
who cares
w
Tā neko...
kas
k
Ko nu te lepojaties,īrijā latviešiem kalpojošais mācītājs nesen Kurzemes vārdā intervijā par tur mītošajiem latviešiem stāsta visai neglaimojošas lietas,stāsta ar žēlumu un sāpi,kā latviešu sievietes pārdodas pakistāniešiem un nonāk visīstaķajā verdzībā,riņķo pa visu viņu radu vīriešu rokām,kā cilvēki degradējas,iziet galīgi no rāmjiem,kā izmanto lai izspiestu pēdējos sviedrus,kā izjūk ģimenes,kā mājiniekiem pūš pīlītes par šausmīgi labo dzīvi,protams ir jau arī veiksminieki,bet nesaprotu aizbraukušo naidu pret te palikušajiem un Latviju,tas ir tāpat kā spļaut uz savu māti,ne jau visas ir skaistas,bet tāpēc nevajag nolādēt.
hahaha
h
Nez,kaapeec Teikmanis ir iedomaajies,ka UK nu ir taa valsta,kuraa ir muuziigaa dziivosana-tur neviens nemirst....Cits zem zemes 15 gadinos,cits dziivo liidz 115...Narkotikas,alkahols..,vai tad LV valdiiba ar visu savu ministru varzu nav taa,kas tiesaa veidaa atbalsta visus sos netikumus?20 gadus LV netiek galaa ar narkotiku tirgoniem/kaapeec gan to dariit?/,un tauta tiek nodzirdiita metodiski un tiisi,lai vairaak buutu bezsmadzenu idiotinu,un kaa redzat pasi-sis pasaakums izdodas itin labi! Ja runaajam par mirsanu Uk,tad pasi briti sajaa jomaa arii nebuut nav no kautriigajiem....
eh
e
ja katru gadu 60% no saeima sēdošiem izdarītu pašnāvības, mums nevajadzētu iespringt uz vēlēšanām ierosinu :) katru gadu 60% saeimas atšaut..tā - līdzsvaram.. cik gadā pašnāvību %, tik % saeimas deputātus pie sienas.. ar vienu lodi.. ekonomijai
smukā
s
Oi, un tikko vēl ieraudzīju, ka secinājumi tiek izdarīti par veseliem 46 cilvēkiem no ntajiem tūkstošiem, kas izceļojuši uz Angliju. Primitīvi.
smukā
s
Samērā loģiski. Kas mums Latvijā pārsvarā taisa pašnāvības? Jauni un vidēja vecuma vīrieši. Un kas tad pārsvarā brauc uz Angliju strādāt? Arī tā pati grupa. Loģiski, ka viņu vidū galvenie nāves cēloņi nevar būt, piemēram, asinsvadu slimības.
Muris
M
Latvijā paliek tikai lūzeri,neticiet šai sagrozītajai informācijai, kuras mērķis ir cilvēkus atdabūt atpakaļ uz valsti, kur cilvēkiem nav ko ēst!
Velta
V
Teikmaņa teiktajā par krīzes skartajām valstīm kaut kas "šķībi aizgājis", bet nav brīnums, tik ilgi pa Maskavu maisoties...
NAV VIENALGA
N
kaada jeega tad braukt prom?!
armagedons
a
laikam pazinojuma doma tada, ka nevaig no LV braukti prom

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas