Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

77% iedzīvotāju atbalsta ideju par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pils
p
pareizi,tikai taa
alberts
a
Ja tauta vēletu prezidentu- pirmais prezidents būtu - R.Pauls! vai Imants Kalniņš.Mēs vēl esam "bernu autiņos",lai lemtu par prezidentu un kur tad kandidāti?vismaz gadu pirms vēlešanam,viņu uzstasanas,"izķidāšana"?Zatleru mainīt nedrīkst - tas ir dārgs "prieks",lai velk vel vienu termiņu.Un vislabakais butu pec tam ievēlet "iecelt" jau bijušos prezidentus,jo viņiem jau dzīvokļi ir sadoti,sekretāres un auto arī.Tas būtu optimalais variants musu zemītei.
Mila.
M
Zatlers ir labs prezidents. Neaizmirsīsim, kar prezidents prezentē valsti un to V.Z. dara labi. ,ne vis piešķir vai atņem pensijas.
Lelle
L
Gremjot diktatura... Patreizējais zvaigžņu stāvoklis ir tāds pats kā bija no 1929.-1934. gadam. Ja kāds zina vēsturi, tad spriediet paši, kas mūs visus gaida...
jumors
j
Man arī šķiet, ka vismaz prezidentu varētu atcelt kā parādību, jo kompensācijas nebūs jāmaksā. Citādi, ja grib tikt vaļā no kaut kā, kas nekur neder, atkal valstij jāšķiras no līdzekļiem, kuru pašai katastrofāli trūkst!
Oskars
O
Es par VAIRU !!!!!
Jautājums
J
Priekš kam Latvijai vajag prezidentu?
Barons
B
Visas tautas vēlēts prezidents nozīmēs to, ka visi prezidentu mums būs 8 gadiem. Jo vienmēr valda uzskats, ka jāvēl ir jau zināmais nevis nezināmais, kurš varbūt pat 10 reizes labāks par esošo. Tas tak ir skaidrāks par skaidru. Latvijai tas ir raksturīgi.
artūrs
a
Ieliku mīnusiņu rakstam. Ja Lembergu "politiski aktīvā tauta" iebalsos, ko tad?
kkk
k
Cik vispār Latvijā ir to "ekonomiski aktīvo"? (lai varētu saprast, cik īsti grib to "tautas vēlēto")
Kad būs aptaujas?
K
Cik % iedzīvotāju atbalsta ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa,kāds ir Īrijā,Anglijā,Norvēģijā,Vācijā,Polijā,Grieķijā u.t.t.?
Precīzāk
P
92% Latvijas iedzīvotāju atbalsta Vācijas,Francijas,Itālijas,Spānijas,Lielbritānijas,ASV progresīvo nodokļu un mažoritāro vēlēsanu sistēmu ar tautas vēlētu prezidentu! Tautas vēlētam prezidentam vien,bez Saeimas deputātu atbildības savu vēlētāju priekšā un iespējas viņus atsaukt,nav nekādas nozīmes!
Svins
S
Nu cik var atkārtot? Tautas vēlēts prezidents neko pēc būtības nemainīs. Punkts!
Trahtenbergs
T
mafija tam nekad nepiekritiis , jo tas draudeetu ar krahu astoņkaajim...
Ieva
I
Galu galā Ulmanis pierādīja, cik liela jēga ir no prezidenta- tā vietā, lai skaidri un gaiši pateiktu: "Pakojiet, ļaudis, mantiņas un mūciet, jo būs baigie mēsli!", viņš paziņo, ka paliek savā vietā un citiem ir jādara tas pats. Lai gan, piemēram, spriežot pēc Staļina vajātajiem komunistiem, kuriem paveicās nonākt Latvijas kūdras purvos, superpuper Ulmanim lieliski vajadzēja zināt, ar ko ir darīšana. Un arī ekonomiku nav ko piesaukt, jo tie bija citi laiki, tad tā varēja situāciju uzlabot, taču tagad ar saimniecībām viena govs trīs vistas un praktiski neeksistējošu rūpniecību (vēl mazāk, nekā Ulmanim bija atstājuši cara laiki), neko neiesāksi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas