Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

79% iedzīvotāju uzskata, ka prezidenta kandidātu izvēle nenotiek atklāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais.
j
.. Pilnīgi aprobežots cilvēks var noticēt šādām "pasakām"....ka notiek atklāti.. iekšējie grupējumi tagad velk deķīti katrs uz savu pusi un domā ,kā ielikt "kloķi" tuvākajam..
ar kandidātu izvēli
a
Ar kandidātu izvēli valdošajai koalīcijai viss ir kārtībā! Uz nepolitiskiem amatiem tiiek sludināti konkursi, kuros veiksmīgi uzvar koalīcijas partijām pietuvināti cilvēki - bijušie ministri, partiju padomju, valžu un ētikas komisiju locekļi, bijušie un esošie ziedotāji, bijušie klasesbiedri un personas, kuras saistītas ar pakalpojumu sniegšanu konkrētās partijas kūrētajai ministrijai. Sarežģītāki gadījumi izšķirti pat ar šahā pazīstamo rokādes palīdzību, kad ZZS politiķim, kurš "uzvarējis" konkursā uz Jauno laiku stipri interesējošu posteni, tiek atbrīvots līdz tam Jaunā laika cilvēka aizņemts postenis, bet atbrīvotais savukārt "uzvar" jaunā konkursā uz Jauno laiku stipri interesējošo posteni. Vienīgā misēšanās, cik noprotams, līdz šim ir bijusi ar tiesībsargu, kura iecelšanas patiesā jēga sabiedrībai vēl nav zināma. Arī ar prezidenta kandidātu izvēli viss ir kārtībā! Nekādas nejaušības netiks pieļautas. Tiks dota iespēja Jaunajam laikam formāli nokārtot parādu par viņu kandidāta nominēšanu, un pēc tam tiks iecelts tas VP, kurš Ventspilij ir nepieciešams.
Ar
A
šausmām lasu un klausos kārtējo murgu, ko veido Lembergs, savu "ĪSTO" mērķu sasniegšanai, bet kas pārsteidz visvairāk - visa valsts ir Lemberga bezierunu vergi - saeima, valdība, partijas u.t.t. NOŽĒLOJAMI!
jāatceļ nesamērīgās
j
Manuprāt, šis ir piemērots brīdis, kad ir jāizlemj jautājums par nesamērīgo pēctermiņa garantiju atcelšanu. Katram kandidātam ir jāuzdod jautājums vai viņš ir gatavs atteikties no Ulmaņgunta un co savulaik likumā ielobētajām nesamērīgajām pēctermiņa garantijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas