Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

80% iedzīvotāju ir neapmierināti ar vēlēšanu rezultātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ventspils Muļļ
V
godiigaakais politiķis Lembe... tas izsaka visu ,liekas te baaž galiigu tuftū , un tiek gatavots apveersums.
fiksais
f
Kopš Wiki Leaks nopublicējā, kam mēs esam interešu sfēra, vai nav tā, ka mūsu vēlēšanu rezultāti ir ar zināmu rezultātu? Kā viens vīrs teica, loterija ir laba lieta, bet lotereja ar zināmu rezultātu ir daudz labāka. Vai nav tā ka mēs redzam saimnieka ieliktas komandas darbību? Ko mācijās pie tēvoča sema nākamie fiziķi - eksperimentatori? Vai nav kāda dīvaina sakritība, ka džeki pirms kļuva par premjeriem tuvākajā nākotnē, izgāja kādu instruktāžas kursu? Varbūt mums ir marionešu valdība, kas pilda kāda konkrētu pasūtījumu? Īpaši slepenu? Vai šī valdības darbība ir vērsta Latvijas, kā valsts stiprināšanai? Kāpēc 20 gadu laikā mūsu valsts lēnām kļūst par aizaugušu grāvmali, kur mēs par šo totālo nabadzību vēl izrādās esam kādam, vai atkal sakritība?, labam amerikas onkam parādā pilnīgi kosmiskas summas? Vai kāds var atbildēt?
Specs
S
Kārtējais piemērs, kā tizli pasniegt statistiku. Reizē ar jautājumu, vai respondents apmierināts ar vēlēšanu rezultātu, ir jājautā, vai viņš balsotu tāpat, vai citādāk. Un tad apskatīt rezultātu 2x2 matricā. Pretējā gadījumā šitādas aptaujas ir tikai fufelis, ar ko cilvēkus tracināt. Starp citu, zinātnieki pēc ilgstošiem pētījumiem secināja, ka 100% cilvēku, kas kaut reizi smējušies, agri vai vēlu piemeklē nāve.
tetris
t
Pēc respondentu domām, 2011. gadā kārtību Latvijā varētu ieviest godīgi politiķi. Lielāko atbalstu iedzīvotāji pauduši Ventspils mēram Aivaram Lembergam (24% === Latvijas paradokss. Virsraksts nepatiess - neapmierināti ir 34%.
Ministry of Truth
M
Kādā no savas hiperaizņemtības un megadarbošanās brīvā atelpas brīdī, kad esat beidzis neauglīgi, tukši un lielulīgi moralizēt, pavērojiet visus tos jaunos, kas ienāk Saeimā caur partiju vai kādu citu apvienību. Kas no viņiem izveidojas? Ļoti spēcīgi ... sulaiņi. Iepriekšējā sasaukumā tādus varēja pamanīt pat tādi ļoti darbīgi un ļoti aizņemti cilvēki kā Jūs. Domāju, ka partiju sistēma tādus piebaros arī šajā sasaukumā. Augulis jau izskatās tikpat cerīgs kā Segliņš. Jauna paaudze, bet kas par partokrātismu! :) Mēģiniet vēlreiz. Purkšķa spēks jums piemīt. Gan jau izpiedīsiet arī viedokli.
Ministry of Truth
M
Jūs tā arī neko nepateicāt par tēmu, tikai papurpinājāt, kā purpinātāji mēdz darīt, un vēl nozagāt kādam māksliniekam niku. Vāji!
Oskars
O
Tad JĀRĀPO uz RĪGU un jānomaina visi VECIE DEPUTĀTI un jānoraksta visas PARTIJAS .
uldis
u
absurda aptauja.
ilze
i
Kapec tik tendenciozs virsraksts? Ja 40% saka, ka ir daleji apmierinati, kapec tos pieskaita pie neaptmierinatiem? Ta vienkarsi nav taisniba. Tie cilveki ir daleji APMIERINATI nevis neapmierinati. Diena, esiet ludzu precizaki ar ciparu interpretaciju!
Čibrix
Č
Paskaitiet, lūdzu, cik vīru ( alias sievu ) pēc kāzām ir apmierināti ar to rezultātu?
svalka to tīne
s
Lembergam bučo pakaļu tikai vecie penzi, kurus moka skleroze, vecuma vājprāts un naids pret Dombrovski, kurš atņēma 10% pensijas. normāli cilvēki to Hūti labi tālu pasūta dir...st. Pat ZZS ministri viņu vairs neņem par pilnu rubli.
Selma
S
Jums pilnīgi taisnība! Mūsu žurnālisti allaž naski nez no kurienes izrauj kaut kādas dīvainas "aptaujas", kas allaž ir vērstas uz Latvijas valsts pazemošanu, un tad tikai vārās un cepas. Pretīga būšana.
tīne
t
kamēr Lembergam bučos pakaļu,nekas nav gaidāms,nekādas vēlešanas nepalīdzēs,muļķu tautai muļķa dzīve
Kārlis
K
Pēc respondentu domām kārtību Latvijā varētu ieviest godīgi politiķi. Lielāko atbalstu iedzīvotāji pauduši Ventspils mēram Aivaram Lembergam. ----------------- vai tā ir drukas kļūda....
jupis
j
Arī es esmu neapmierināts, ka SC un PLL dabūja tik daudz balsu! Bet labi vien ir, jo ja PLL būtu uzvarējuši, tad nauda tiktu droši vien virzīta visādu ķiršu un plaužu glābšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas