Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Nacionāļi neplāno atkāpties no savas nostājas uzturēšanās atļauju jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lauris
L
Vajadzeetu aizliegt LV preces eksporteet uz RU.Nav ko barot okupantus!!!
Grieta Plesone
G
Loti ceru, ka NA nepiekapsie skaut kadam krumu prezim Berzinam. Berzins,.kurs katru dienu apkauno latvieus tautu un Latvijas valsti nu nebus tas, kurs kalpos latviesu tautas un Latvijas valsts interesem, tas tacu ir skaidris ikvienam latvietim.
Bruno Kalniņš
B
Latviski sociāļi arī neplāno atkāpties no cīņas pret pārkrievošanu.
Inese
I
Kas tā par bildi kungiem aiz muguras?
duņai
d
Proletāriete tādas bildes nepazīst.
  • 0
  • 2
@ hav
@
Gandrīz piemirsu Vai tad nevar investēt tā kā investēja Ominasis? Juriste Broka pastāstīs sīkāk.
@ hav
@
Tu labāk padomā cik esošo uzņēmumu spēj pildīt tādas pašizdomātas normas. Un kurš biznesā dod ilgdarbības garantijas? Bizness ir risks. Es nekad nevēlētos NA par saviem pārstāvjiem. Tad labāk neko.
abrenietis
a
Tiesa, svoločieši krievnacisti ir sliktāki par "neko".
  • 1
  • 1
J.A.
J
NA nepiekāpjaties, Jums ir atbalsts, skaidrojiet iemeslus, mums trūkst intelektuālu viedokļu, analīzes.
K-K
K
... Ko nu plerksti, 'bilde' - tavam saimniekam, istam nacistam/ vai komunaku ideologijas zombetam aiz muguras ir tikai pasu biedru slavinasanas un propogandas plakats, a la Stalina laika iekartas popularitateveidots ! ... Nevar pat sakt salidzinat si makslas darba kulturas limeni par ko stav NA ar vulgarisma cienitaju Usikova ne piedraudosa Urbanovicu mentalitati atbalstito kulturu ... !!!
Hav
H
Nu šo sistēmu - Uzturēšanās atļaujas pret NĪ iegādi vajag atcelt pilnībā. Tas arī noņem visas problēmas. Lai investē divdesmit eksportspējīga jauna uzņēmuma darbvietās, kas nostrādā vismaz gadu un samaksā sociālajā apdrošināšanās iemaksās summu X, tad uz priekšu,- lai saņem UA. Dzīvokli jau tāpat nopirks savam makam atbilstošu
joe
j
Cik noprotu, Tu jau esi vismaz vienu šādu eksportspējīgu uzņēmumu radījis un tagad tālākai attīstībai vien investors/-i vajadzīgs. Vai arī tikai parunāties gribas?
  • 1
  • 0
totāli
t
Pajoli. Kas par tādiem ākstiem balso? ??
Hav
H
Es balsošu. Un tieši UA dēļ. Man gribas lai tās atceļ PILNĪBĀ. Vai skaidri atbildēju?
  • 7
  • 4
O
O
Nacionāļi neatkāpsies un uzspridzinās Ministru kabinetu. Parādnieks jau iepērk petardes.
Bambaks
B
Jūsu prasības var skaisti apiet un jūs pašus vienkārši apjāja- kā tas notika ar uzturēšanās atļaujām un budžeta pieņemšanu. Nu, patrokšņojāt, bet kas mainījās? Nekas nemainījās- budžets tika pieņemts, uzturēšanās atļaujas aziātiem tiek tirgotas, un Dombrovska stagnācijas turpinās.
Ainārs Bajinskis
A
Kā jau bija noprotams-pēc tam, kad NA paklausīgi nobalsoja par budžetu neraugoties uz UA galīgu rosinājumu nemainīgumu un neziņu par Bordānu ministra amatā, viņus piemānīja kā mazus bērnus. Šobrīd viņu nostāja bez iespējas ietekmēt ir smieklīga un vēlētāju atbalstu mazinoša. TAs, ka vadoņi netaisās pamest valdību, ir saprotami. Nākamajā Saeimā būs problēmas tikt iekšā, kur nu vēl valdībā.TAd nu VL izmanto to pirmo un pēdējo reizi, bet TB/LNNK -pēdējo reizi. Līdz vēlēšanām vai kamēr jenotkāmis pats padzen.
pavērtēsim stratēģisko iespēju
p
Būs: 50t eur(fondam)+ NĪ bez kvotām, NĪ cenu līmeni palielinās par 25% (no 50 tLs uz 65 tLs, 100t Ls uz 125t Ls), likums stāsies spēkā ar 2014.07.01. (deputāti pētīs situāciju, diskusija ieilgs, jādod laiks lai tirgus uzzina par izmaiņām). NA aktivitātes pozitīvi atcerēsies jau esošie atbalstītāji, citi kā ultimātu un ņigu-ņegu par ministriem (vēl priekš iespējamais „uzmetiens” ar Bordāna saglabāšanu kā ministru). Vai šo mazo uzvaru atcerēsies pavasarī/rudenī, kad SC izmantos pret-euro noskaņojumu un vinnēs balsošanās? Un pēc Pusgada - 2015.vasarā ir prezidenta iebalsošana, par kandidātu tiek virzīts Nils U.
nacisti
n
paliek nacisti:) šauras pierites un galvaskausa merāmais cirkulis rokā, lai pārbauditu vai ir cienigs:)
:)
:
nekā:) nacists ir tas kam visās nelaimēs pārejās tautibas vainigas, kas sāk sludināt ka viņa valstī drīkst dzivot tik viena nācija, tad visi citādi domājošie tiek pasludināti par valsts nodevējiem... skan pazīstami? tieši vislatviešu rīcibas programma, un ja paskatās atpakaļ tad vācija 30 gadu sākums vidus. tāpec jau vislatviešiem nepatīk vārds nacisti, jo pārāk tieši norāda idealoģiskās saknes un saites:)
  • 3
  • 2
KREMĻA KRANČI ĶĒRC !
K
"Nacists" ir tas, kurš ieiet cita zemē un cenšas to pārvērst par savējo. Tātad miniet, kurš ir "nacists" -- latvietis vai krievs ?
  • 3
  • 2
ko nu rejat nacisti?
k
esmu latvietis cik tālu ciltskoks sniedzas un pilsonis:) un neesmu ne kremļa aģents, ne sc veletājs. bet pedejo liekas nāksies labot, ņemot vērā kā uzvedas" latviskās partijas"
  • 3
  • 4
to nacisti
t
Biedri - cik plata piere bija krieviem un viņu ''caram'' biedram Staļinam, kurš aizsūtīja apsveikuma telegrammu Hitleram pēc tam, kad šis bija okupējis Franciju? Ko teiksi, salašņieti?
  • 11
  • 1
Paklau, ''atbrīvotāj'' -
P
reiz ''atbrīvotāji'' ar platām pierēm, plecs pie pleca ar hitleriešiem, kopā kā platpieraini brāļi, kopā okupēja Poliju. Vēlāk poļu virsniekus Katiņā slepkavoja tikai platās pieres - asiņainie ''atbrīvotāji''...Esi izmērījis galvaskausus šiem slepkavām, krieviem?
  • 8
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas