Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Demokrātiskie patrioti rudenī cer izveidot partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karlis
k
Demokrātiskie patrioti es jums ticu jūs pārņemsiet varu šinī valstī un ,tad kad tas notiks Latvija uzplauks MALAČI ,MALAČI ,MALAČI!!!!!!!!!!!!!!!! Es esmu par jums un ar jums piedalīsieties vēlēšanās? es balsošu par jums MALAČI !!!!!!!!!!!!
Nameixe
N
Vienīgās izredzes DP tikt pie 200 biedriem - ja V uzmetīs NA un atstās Bordānu ministrēt. V to vajag? Nea, viņiem to nevajag, jo tad viņi kārtējo reizi nopļaus savus reitingus NA par labu, plus vēl radīs vienu latviešu sīkpartiju, kura tikpat daudz no V slauks elektorātu, cik nevis no NA, kauč ar tās būtu 400 balsis, tomēr reizēm tās ir izšķirošas.
TV24
T
Diskusija par kabatpartiju - http://www.youtube.com
jurjanis
j
viel viens mulkis Latvijas politika, kas ved valsti preti bojaejai. joprojam nesaprotam, ka skaldisanas partijās ir labakais paligs SC. vai kads redzeja, ka smaidija urbanovics pie regionu partijas apspriesanas?
Ruta
R
Tā Brante nekur nav piesaukusi nevienu vārdu. Vai tomēr cenšas Patriotus pasargāt? Tāpat jau visi sapratuši - Stalta projekts.
Cerība
C
Cerība mirst pēdējā. http://www.youtube.com
Un
U
Un tā Ieva vienu dienu pamodās un kļuva pazīstama persona! :)
Ceļā
C
Tas, ka Ieva Brante izstājās ir ļoti negaidīts pavērsiens. Vai tam ir kāds sakars ar Dāvja vizīti Amērikas vēstniecībā? Vai ar Dāvja shēmošanu projektu sakarā?
Kristīne
K
Pazīstu gan Dāvi, gan Ievu. Viņu sadarbība bija ideāla. Bet tad izrādījās, Dāvis veido shēmas Ievai aiz muguras. Bet, Ieviņ, tāda tā poltika ir. Vai domā, ka citur tā nebūs? Pasaule nav ideāla. Jā, Dāvis izmantotājs. Jā, viņa vēlme ir iekļūt Saeimā. Bet tu taču esi pieaugusi sieviete, lai saprastu, ka DP jau sākotnēji bija dibināti priekš tam, lai Dāvis tiktu Saeimā. Kādēļ domā, viņš atteicās no sadarbības ar NA uz pašvaldības vēlēšanām? Jo pašam jau bija vieta Saeimā. Viņa varēja pacensties un vienoties par sadarbību ar NA, bet nedarīja to, jo nav radis neko darīt priekš citiem. Jā, man ir skumīgi, ka esi prom no DP. Bet esmu arī priecīga, jo znu, ka tu neapstāsies. Tiekamies citās virsotnēs un lai izdodas!
Esi sveicināta!
E
Brante, esi sveicināta politikā! Gatavojies, patriotiskie "draugi" tev lies sūdus uz galvas par visu, ko darīji un nedarīji, kur biji un kur nebiji.
Zinātājs
Z
Tam, kurš ir uzdrošinājies pavainot Ievu, ka viņa ir iegrābusies DP naudā, visu nav mājās un par viņa morālo kroplību šaubu nav! Ieva Dp pārvaldīja kontu, bet par katru sīkumu bija atskaites valdei. Vienīgais, kurš no Dp kaut ko ir ņēmis vai ņems ir Dāvis, nu procentiņus par piesaistīto naudiņu projektiņiem. Lai tik skaļi teiktu, ka Ieva ir iegrābusies DP naudā, ir jābūt lielam morālajam kroplim! Šeit varētu stundām stāstīt par to cik daudz Ieva ir darījusi un kā viņu palēnām sāka atgrūst no ietekmes un neinformēt par lietām, jo redz jāsavāc ap sevi tādi, kuri pakļausies nevis tādi kā Ieva, kuri neklusēs un pastāvēs ar savu viedokli un nostāju. Bet, kā jau mēs liela daļa zinām, agri vai vēlu Dāvis piečakarē visus. Tas ir tikai laika jautājums. Ir ļoti daudz apkārt cilvēku, kurus Dāvis ir uzmetis. Bet kopumā žēl, ka te iedrošinās nozākāt Branti. Un to vispirms dara savējie, bijušie cīņu biedri. Nožēlojami. Bet vēlēšanas tuvojas un būs iespēja atspēkot. Novēlu netikt Saeimā, tikai un vienīgi tāpēc, ka Dp vada D. S Nekas dāvi. Bezdarbnieku pabalstu kādu laiku saņemsi un ganjau kādā Rimčikā iekārtosies :))))
Brante parādā
B
Brantei ir milzīgi parādi, liekas arī DP kasē ir iegrābusies, tāpēc bija viņas paziņojumi presei - ar mēŗķi neatdot naudu ...
Kam Latvijai tik daudz partijas? Kā
K
Ja šie darboņi nespēj organizēties un iestāties kādā jau esošā partijā, tad skaidrs ir, ka šiem ir svarīgi tikt savā sarakstā ar Nr.1, Nr.2, lai pēc tam zagtu, vai baudītu labumus. Tautas un valsts intereses šiem pie dir-s-as. Ja šie nespēj cīnīties iekš kādas jau esošas partijas, lai to pārveidotu, tad kāda jēga no viņiem? Lai paliek pie ratiem un nebāžas politikā!
Rein
R
Cocksucker
latviete
l
Tas ir ļoti labi, ka biedrība, kura ir atvērta uz jaunām idejām un vēmi godīgi-tautas labā strādāt, pārtaps partijā. Lai izdodas tos zagļus , korumpantus, aizlaucīt mēslainē!!! Veiksmi!!! Dāvi Stalt, un Jūsu biedrības biedri ir malači!!!
CMD
C
Tiešī tā, slavējiet Dāvi Staltu un viņa privāto projektu. Veidojiet partiju, lai viņam būtu no kurienes startēt! Kas viņam traucēja startēt no NA saraksta? Nevēlēšanās sadarboties!
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas