Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Latvijai un Ventspilij Ventspils domes vēlēšanām izvirza 17 kandidātus, tostarp Lembergu

Partijas Latvijai un Ventspilij biedru sapulcē šodien izvirzīti 17 iespējamie kandidāti jūnijā gaidāmajām Ventspils pilsētas domes vēlēšanām, informēja partijas vadītājs, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, apstiprinot, ka arī viņš ir starp iespējamajiem kandidātiem.

Partijas biedriem līdz 28.martam var iesniegt savus priekšlikumus un viedokļus par šiem potenciālajiem kandidātiem, bet nākamajā partijas sapulcē, kas notiks pēc Lieldienām, plānots apstiprināt deputātu kandidātu sarakstu un partijas kandidātu domes priekšsēdētāja amatam.

Lembergs atzina, ka, visticamāk, nav pamata domāt, ka viņš arī šajās vēlēšanās varētu nebūt mēra amata kandidāts, taču tam esot jāsaņem partijas sapulces atbalsts.

Ka iespējamie deputātu kandidāti izvirzīti arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieki Jānis Vītoliņš, Guntis Blumbergs un Didzis Ošenieks. Daži partijas biedri nevēloties kandidēt domes vēlēšanās, jo viņi, pēc Lemberga teiktā, "baidās no politiskajām represijām no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un Satversmes aizsardzības biroja puses". Tomēr par kandidātu trūkumu partijai neesot jāraizējas, jo jau pašlaik apspriešanai izvirzīti 17 iespējamie kandidāti, bet sarakstā drīkst iekļaut tikai 16 kandidātus, norādīja Lembergs.

Partijā šodien uzņemti seši jauni biedri un prezentēts 4000 zīmju partijas priekšvēlēšanu programmas projekts, kuram līdz 28.martam partijas biedri var ieteikt papildinājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas