Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nekā personīga pieķēris Rozentāli izmantojam darba auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
Nu tā, nav noķerts, nav zaglis. Rozentāles kundze nebrauca no mājām uz darbu ar dienesta mašīnu - pagāja tai garām un devās uz trolejbusu kā iepriekš bija plānojusi. Varbūt šoferim tai vietā kādas savas darīšanas bija, kas nebija saistītas ar ministri vai bija, ko sajaucis. Pierādīt, ka dienesta mašīna tiek izmantota privātām vajadzībām, "Nekā personīga" neizdevās. Vienīgi aizdomu ēna. Rozentālei par parādīto modrību - valsts apbalvojumu.
Balaganovs
B
kas tur iipašs , bet teepistiem vajag ... tas labi
NETAUTAS PARTIJA
N
TVAIKA IELAS DEPUTĀTE , TVAIKA IELAS PARTIJA ............. ZODZ KOPĀ AR MUMS , ZODZ LABĀK PAR MUMS , BET NEAIZMIRSTI PARTIJAS MELNO KASI !!!
opa
o
oranžajai tantei varbut kautkas ar veselību, ka vairs savu šoferi un auto nepazīst? tādā nu nevesala mums tā veselības sistēma ir.
arguc
a
viena prasta bāba.
shitaa
s
iet uz auto un paiet garām, izkāpt aiz stūra no auto un tēlot, ka ieradusies ar sabiedrisko... vai tā sieviete ir normāla, tas ir pretīgi, tas nav cilvēka cienīgi, es nesaprotu...nu kā var šitik zemu krist, kā var šitā rīkoties, un te nav sakara ne ar politiku ne partiju, bet ar konkrēto indivīdu! Spoks kaut kāds!
Sirmais
S
Pēc izskata ,stipri nolietota pastala.Tāda frizūra der Čaka ielai,ne ministrei.
saiba
s
Si bilde redzama vecene tacu ir vajpratiga. Kapec si vajpratiga,prata sajukusi vecene vel nav ievietota Tvaika iela 4,Riga?
ļoļiks
ļ
Rozentālei jāsaudzē frizūra - viņa izvēlas izdevīgāko variantu!
pipi
p
Priekš ministriem ar papagaiļu frizūrām jau nu būtu gan jātaisa izņēmums attiecībā uz dienesta auto izmantošanu privātām vajadzībām. Kas, jums žēl?
diskobumba
d
Nu kā var būt tādi ministri, sīkmaņi un meļi!!!
Diana
D
Tipiskaa melojosa TP meslu maiss
x5
x
it kā cienījma un gudra sieviete, bet skatiens vinmēr tād blēdīgs...
Populists
P
Rozentāles dienesta autu izmaksātu tautai lētāk ja ar viņu brauktu.....bez slapstīšanos! Klusie līkumi, maskēšanās - par to visu tak šoferim jāmaksā papildus ! Un vissliktākais, ka ministram jātēlo pašu nevainību, īstenībā pilnīga lupata Šķēles priekšā, kuram auto nav problēma,- cik vajag, tik nopirks un uzturēs..... KAUNS ŠODIEN LATVIJĀ SAUKTIES PAR VESELĪBAS MINISTRU, IZGLĪTĪBAS, FINANŠU, IEKŠLIETU ........ UN BŪT SAEIMĀ PAR DEPUTĀTU ! ! ! Tautas lāsts ir viens no smagākiem ......
janka
j
Diezin vai žurnālistiem vajadzētu būt tiem izmeklētājiem, kuri visiem politikāņiem piesietu astes. Mūrniece jau neteica, ka nelietos to mašīnu. Protams, ka rezultāts ir viens - visi politikāņi ir tikai un vienīgi pašlabuma meklētāji. Kamēr zivs galvu nenocitrīs tikmār arī tās ķermenis un aste turpinās pūt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas