Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pilsoniskās savienības Novadu dome pieņem rezolūciju par t.s. Daugavas-Dņepras-Volgas ūdensceļa projektiem

Partijas Pilsoniskā savienība (PS) Novadu dome sestdien, 20.februārī, pieņēmusi rezolūciju Par t.s. Daugavas-Dņepras-Volgas ūdensceļa projektiem, informēja Pilsoniskās savienības preses sekretāre Dace Balode.

PS Novadu dome vērš Latvijas iedzīvotāju uzmanību uz to, ka nevienam no projektu virzītājiem nav nepieciešamo dokumentu, kas projektus padara ticamus. Projektiem nav veikta sociālekonomisko seku, kultūrvēsturiskās un ekoloģiskās ietekmes analīze, tiem nav veikta ietekmes uz vidi novērtējuma procedūra, par projektiem nav iegūti neatkarīgu ekspertu viedokļi.

Rezolūcijā arī atgādināts, ka «reiz jau Latvijas iedzīvotāji ir pieredzējuši, kā zem ūdens pazūd Staburags, Kokneses pilskalns un Pērses ūdenskritums. Atjaunotajā Latvijā naudas izkrāpēji un neadekvātas pelņās solītāji Auseklītis, Latgalīte un Banka Baltija jau ir izmantojuši sabiedrības lētticību».

PS Novadu dome aicina «neļauties vieglas peļņas kārdinājumam; neļauties riskam tikt apkrāptiem; nepieļaut apzagt nākamās paaudzes, kas dzīvos Latvijā; nepieļaut risku uz mūžīgiem laikiem iznīcināt Daugavas senleju ar tās kultūrvēsturiskajām vērtībām».

Pilsoniskās savienības Novadu dome sestdien apstiprinājusi arī deputātu kandidātu izvirzīšanas kārtību 10.Saeimas vēlēšanām, vērtēšanas kritērijus un vērtēšanas komisijas sastāvu, kā arī kārtību, kādā PS virzīs delegātus uz partiju apvienības Vienotība dibināšanas kongresu š.g. 6.martā.

Nodaļu pārstāvji ziņoja par PS pašvaldību deputātu darbu novadu domēs. Daudzās no tām jau notiek Pilsoniskās savienības, Jaunā laika un Sabiedrības citai politikai deputātu sadarbība vai arī tā aktivizējusies pēdējā laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas