Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pilsoniskās savienības Novadu dome pieņem rezolūciju par t.s. Daugavas-Dņepras-Volgas ūdensceļa projektiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Nolēmi cīnīties ar analfabētismu ? Veltīgi ! Analfabētisms lepojas ar sevi !
Lētticīgajiem
L
Protams, ka būvēt nesāks, bet naudiņu no lētticīgajiem taču izmāna. Pareizi PS dara, ka aicina šo projektu neatbalstīt, t.i., neatdot naudu apšaubāmam projektam. Ceru, ka pensionāri ieklausīsies. Un tas nav nekāds populisms, bet gan savlaicīgs brīdinājums nepakļauties krāpnieku solījumiem.
Metsasisu
M
Tikai idioti var sākt apspriest projektu, kas ekvivalnts savā idotismā kāpņu būvēšanai, lai tiktu uz Mēness.
Pikselis
P
Ierosinu Krievijai impērijas sabrukšanas rezultātā zaudēto Baltijas jūras robežu kompensēt ar kanālu aiz Baltijas valstu un Krievijas robežas. Kanālam jābūt vismaz Peipusa ezera platumā. Lielākās ostaspilsētas būtu Pleskava. Ostrova un Opočka. Rakšanas biedrību un dažādu naudas sijāšanas apvienību skaits varētu tuvoties simtam. Šlesers arī varētu tikt pie kādas savas ostas, piemēram Zilupe-2.
re kā
r
Tas jau tāds po sovetski projekts. Kādreiz gribēja sibīrijas upes griezt uz otru pusi. Viņas netecēja pareizā virzienā
daugaviete
d
tieši tā. demagogs Osis un afērists Gailis jau nu būs tie īstie, kuru idejām būtu jāuzticas. Ķirsonam arī laikam bizness vairs neiet, kā gribētos, ja jau ar tādiem projektiem kā šis un gaisa tramvaju projektam jāpievēršas. blēžu bars, vairāk nekas.
jupis
j
Es zinu un pazīstu citas - Baltijas jūras izsmelšanas biedrības biedrus! Ar humoru apveltīti cilvēki!
jupis
j
Interesanti, kurš no viņiem ir vides speciālists. Varbūt Ķirsons, kurš gribēja celt ciematu vai kaut ko tamlīdzīgu Daugavas krastā netālu no Daugmales, lai piesārņotu Rīgas HES ūdenskrātuvi ar notekūdeņiem un rīdziniekiem būtu netīrāks ūdens ūdensapgādei. Varbūt "slavenie" atmodas laika ministri Osis un Gailis, kurui ielika pamatius tam, lai mēs būtu tur, kur esam nonākuši! Ja jau abi eksministri ir iesaistījušies šajā t.s. projektā, kuru kā ekonomiski neefektīvu noraidīja jau cariskās Krievijas laikā komisija akadēmiķa Struves vadībā, tad varam gluži labi saprast kāds kompetences līmenis ir abiem un cik uz viņu spriedumiem vai slēdzieniem mēs varam paļauties. Prsē gan bija rakstīts, ka Satiksmres ministrija jau steidzas piešķirt kaut kādām mistiskām (priekšizpētei? vai kaut kam līdzīgam) vajadzībaµ naudu! (?) To protams norakstīs uz neveiksmīga biznesa rēķina, toties būs iespējams uztaisīt kārtējo otkatu un pagrābt no valsts naudu vēlēšanu kampaņas finansēšanai! Vai mēs tiešām esam tik stulbi un vienreiz nevaram pateikt stingru nē!
Haris
H
Kārtējais PiSas populisms. Vismaz tuvākajos 20 gados tur tāpat neviens neko nesāks būvēt.
riņķī apkārt
r
- projekta idejas attīstībā iesaistījušies Uldis Pumpurs, Gunārs Ķirsons, Māris Gailis...+++++ tad tādēļ Ķirsons vēlēšanās atbalstīs Šleseru :)
Vientulais vilks
V
Bija ari Baltijas juras nosusinasanas biedriba.
Tā nu tas ir...
T
Izskatās Daugavas - Dņepras kanāla rakšanas ideju, daži grūtībās nonākuši afēristi, atcerējušies lai papildinātu savas kabatas ar dažiem miljoniem Eropas naudas,itkā izpētes darbu veikšanai,lai vēlāk paziņotu -tur nekas nesanāk, kā tas jau notika PSRS laikā ar ziemeļu upju virziena maiņu.
inks
i
Rezolūcijas nosaukums ir tēma, par kuru attieksme izteikta, bet pati attieksme lasāma rezolūcijā, tā kā nekādas kļūdas nav.
lobs gosts
l
es arī sakumā padomāju, sak, nebalsosu par PS, ja viņi atbalsti vislielāko latviešu afēru kopš patapu laikiem. Lai tos realizētajus , ta saucamos latviešu biznesmeņus sasper latviešu augstakais Dievs - Pērkons. Bet žurnalistiem ar ļoti zemo darba kvalitati par šādiem stulbiem virsrakstiem japamācās no Latvijas krievu žurnalistiem , kuri strādā daudz daudz atbildigak.
Viesulis
V
Prieks, ka vismaz kāds atklāti pasaka patiesību par šo afēru. Tos afēristus jau sen bija jāuzrauga Drošības policijai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas