Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Rīgas satiksmes valdes loceklis Požarnovs plāno veidot jaunu partiju

Iepriekš vairāku partiju biedrs un pašreizējais uzņēmuma Rīgas pilsētbūvnieks priekšnieks Andrejs Požarnovs nolēmis dibināt jaunu partiju ar nosaukumu Gods kalpot Latvijai, viņš pavēstījis paziņojumā medijiem.

Biedrība Gods kalpot Latvijai izveidota jau 2008.gadā, un Požarnovs par plānu aktivizēt savu darbību un kopā ar Andra Amerika vadīto partiju Gods kalpot Rīgai (GKR) startēt nākamajās pašvaldību un 13.Saeimas vēlēšanās intervijā aģentūrai LETA paziņoja jau pērnruden.

Biedrība piektdien pulcēsies sanāksmē Mazajā Ģildē, kur, piedaloties tās atbalstītājiem un vairāku partiju vadītājiem, plānots spriest par sadarbību jauna politiska spēka veidošanā. Biedrībā Gods kalpot Latvijai jau pašlaik iesaistījušies vairāki desmiti domubiedru no dažādiem Latvijas reģioniem, atbalstu biedrības idejām neformāli paudušas arī vairākas sabiedriskās organizācijas.

Gods kalpot Latvijai dibināta ar mērķi apvienot Latvijas patriotus, kuri ar savu pieredzi un zināšanām vēlas personiski iesaistīties Latvijas nākotnes veidošanā, godprātīgi darboties sabiedrības interesēs un kopīgi meklēt risinājumus Latvijas pašvaldībās un valstī sasāpējušiem jautājumiem, teikts paziņojumā.

Požarnovs iepriekš bijis Tēvzemei un brīvībai biedrs, bet pašlaik viņš ir Rīgas vicemēra Amerika vadītās partijas Gods kalpot Rīgai biedrs. Viņš ir Rīgas pilsētbūvnieka priekšnieks un kopš 2013.gada jūlija - Rīgas satiksmes valdes loceklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas